Mijn favorieten

WoningenUw woning verkopen, uw droomhuis aankopen, een objectieve taxtatie? U bent bij ons aan het juiste adres!

Een persoonlijke benadering met een krachtige presentatie. Met aandacht en flair. Wij benaderen iedere woning met een individuele en dus unieke benadering.
Een individuele aanpak die resulteert in een snellere verkoop en een hogere opbrengst. Wij zijn actief in alle prijsklassen en woningtypen. Dit maakt onze werkzaamheden ook zo bijzonder en afwisselend. Een professionele, bevlogen, persoonlijke aanpak en een no nonsense houding is wat wij onze opdrachtgevers bieden.
 

Krachtige en onderscheidende presentaties, oprecht enthousiasme en een grondige aanpak met heldere procedures die zoveel mogelijk zekerheden geven. Dit bied u tal van extra mogelijkheden om woning succesvol door ons te laten verkopen. Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek en waardebepaling van uw woning.
 

Verkoop
De verkoop van uw huis regelen wij zo zorgeloos mogelijk voor u. Daarom vinden wij een goede communicatie tijdens de verkoopperiode belangrijk. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen, indien nodig, de verkoopstrategie bij.
 

Boekenrode woningmakelaars stelt uw belang als klant centraal! Wij hanteren een actieve en enthousiaste manier van werken met passie en treden doortastend op. Wij zijn overtuigd van een perfecte en optimale presentatie van uw woning op funda en onze website. Dit alles in overleg met u! Wij werken daartoe met onze eigen vakfotograaf en maken o.a. een uitgebreide en fraaie brochure, virtuele 360 graden tour van uw woning, zowel binnen als buiten, videotour, virtuele 2D en 3D plattegronden waar potentiële geïnteresseerden zelf hun meubelindeling kunnen maken. Daarnaast werken wij met hoogtefoto’s, promolabels op Funda voor een zo hoog en opvallend mogelijke listing. Daarnaast komt uw woning altijd op zaterdag in het Dagblad van het Noorden onder het kopje “nieuw aanbod”.
 

Samen met u bepalen wij een verkoopstrategie die past bij u en uw woning. Door onze ervaring weten wij wat een koper wil en laten deze uw woning ervaren op een prettige en ongedwongen manier.
 

Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek en waardebepaling van uw woning. Graag bespreken wij onze strategie op maat met u!
 

Aankoop
Om uw droomhuis te vinden heeft u ons niet altijd nodig. Maar om te zorgen dat u weloverwogen een woning koopt zijn wij uw partner! Wij zijn vakspecialisten op het gebied van kopersbegeleiding. Al jarenlang gebruiken wij onze kennis, ervaring en marktinzicht om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen kunt kopen.  Of het nu gaat om een appartement, een twee onder één kapwoning, een monumentale villa of een fraaie woonboerderij op het platteland, we hebben alle ervaring hiermee. Ons uitgangspunt is het professioneel begeleiden van u als koper bij het nemen van een grote financiële beslissing.
 

Natuurlijk kunnen wij alleen samen met u tot een goed resultaat komen, hiervoor spreken wij u graag persoonlijk. Wij hechten zeer veel waarde aan een uitgebreide persoonlijke kennismaking.
 

Vanzelfsprekend begeleiden wij u in alle facetten van een aankoop: van wensinventarisatie, bezichtigingen, onderhandelingen, bouwtechnische en overige keuringen tot uiteindelijk een geslaagde aankoop en afwikkeling naar de notaris toe.
 

Mocht u, ondanks alle zorg die wij aan de aankoopbegeleiding hebben besteed, na de overdracht toch nog tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen, dan helpen wij u uiteraard bij het oplossen daarvan. Wij zijn er om u te ontzorgen!
 

Heeft u al een andere woning op het oog? Wij begeleiden u op basis van no cure, no pay!
 

Hypotheken
U staat op het punt om een woning te kopen, maar waar moet u opletten als uw een hypotheek laat afsluiten? Hiervoor kunt u zich laten informeren en adviseren door Harm Jan Rubingh Erkend Hypotheekadviseur.
 

Voor het afsluiten van een goede hypotheek wordt er niet alleen gekeken naar uw huidige inkomen, maar ook inventariseert de adviseur de risico’s waar u mee te maken heeft of kunt krijgen. Vervolgens gaat de hypotheekadviseur met u na welke risico’s verzekerd dienen te worden. Eventueel wilt u of uw partner op langere termijn minder gaan werken? Of verandert uw woonsituatie? Over deze zaken geeft de hypotheekadviseur adviezen over producten die naar uw en ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.
 

Harm Jan Rubingh geeft u hierin graag advies, voor het eerste gesprek zijn er geen kosten aan verbonden. Als u een beslissing heeft genomen en weet waar u advies over wilt hebben worden de kosten per fase van het advies berekend. U wordt vooraf goed geïnformeerd welke kosten erbij komen kijken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 

Harm Jan is een gecertificeerd Hypothecair Planner en staat ingeschreven in het NVHP-register. Als u meer informatie wilt hebben over hypotheken kunt u kijken op de website www.geldinhuis.nl of wilt u een adviesgesprek om een hypotheek af te sluiten of informatie over het afsluiten van verzekeringen, neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring