Mijn favorieten

Onze medewerkers

Boekenrode makelaars & taxateurs Groningen

Wouter Muller
Wouter Muller
Register Makelaar-Taxateur
050 - 76 76 690
Ik ben vanaf 1998 werkzaam in de makelaardij en beschik over een brede opleiding en ervaring binnen meerdere disciplines van het vastgoed als o.a. bedrijfsmatig vastgoed en woningen. Voorgaande bedrijven waar ik werkzaam ben geweest zijn onder andere Boelens Jorritsma Makelaars in Assen en Groningen, Hofbeek Bedrijfsmakelaardij, Silverbeek Woningmakelaardij te Groningen. Vanuit onze vestiging in Groningen in het Rijksmonumentale pand aan de Ubbo Emmiussingel 19 ben ik werkzaam en verantwoordelijk voor de Boekenrode vestiging in Groningen.
Tom Rotensen
Tom Rotensen
Register Makelaar-Taxateur
050 - 76 76 690
Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij en heb in 2013 de Master Vastgoedkunde afgerond op de Rijksuniversiteit Groningen. Deze kennis vul ik iedere dag weer aan met de ervaringen in het werkveld. Hiermee beschik ik over de juiste kwaliteiten om u van dienst te zijn! In de dagelijkse praktijk ben ik voor het overgrote deel actief in de bedrijfsmatige verhuurmarkt. Daarnaast heb ik mij door de jaren heen gespecialiseerd in het taxeren van (grote) beleggingsportefeuilles, zowel residentieel als bedrijfsmatig.
Sjoerd Smidts
Sjoerd Smidts
Binnendienst medewerker
050 - 76 76 690
Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als binnendienst medewerker bij Boekenrode makelaars. Ik hou mij dagelijks bezig met het uitvoeren van een breed aantal ondersteunende taken voor kantoor Groningen.
Gerjan Hummel
Gerjan Hummel
Stagiair
050 - 76 76 690
Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Boekenrode makelaars. Na mijn stage van 10 week bij kantoor Groningen ben ik doorgestroomd tot binnendienst medewerker. Ik ondersteun het team in Groningen op de momenten dat dit nodig is. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn studie Vastgoed en Makelaardij op de Hanzehogeschool in Groningen.
Nol Goulmy
Nol Goulmy
MRICS, REV, Register Makelaar - Taxateur
0592 - 76 70 66
Na het afronden van studie Makelaardij en Onroerend Goed in 1996 aan de HEAO in Groningen ben ik altijd werkzaam geweest binnen de vastgoedsector. Niet alleen als makelaar maar ook in dienst van een initiator van vastgoedbeleggingsfondsen. Sinds mei 2011 ben ik als bedrijfsmakelaar zelfstandig ondernemer en verantwoordelijk voor de Boekenrode vestiging in Assen. Ik richt mij uitsluitend op bedrijfsmatig onroerend goed. Behalve het tot stand brengen van een verkoop- of verhuurtransactie is taxeren een belangrijk onderdeel van mijn werk. Voor zeer uiteenlopende doeleinden breng ik taxatierapporten uit. De dynamiek van het werk en de grote verscheidenheid van mijn opdrachtgevers zorgen ervoor dat ik mijn vak dagelijks met plezier uitvoer.
Gerwin de Roo
Gerwin de Roo
Register Makelaar-Taxateur
0592 – 76 70 66
In juli 2015 heb ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool Groningen afgerond. Tijdens mijn studie ben ik onder meer werkzaam geweest bij een bedrijfsmakelaar en een vastgoedbeheerder/-belegger. Na een korte stage bij Boekenrode in 2013 maak ik sinds augustus 2015 weer onderdeel uit van ons enthousiaste team in Assen. Naast mijn werkzaamheden als bedrijfsmakelaar ben ik tevens werkzaam als taxateur bedrijfsmatig vastgoed waarbij ik zeer uiteenlopende (zakelijke) objecten taxeer voor diverse doeleinden. Voor vastgoedgerelateerde vragen of taxatievraagstukken kunt u altijd contact met mij opnemen.
Jasper Schipper
Jasper Schipper
Kandidaat Register Makelaar-Taxateur
0592 – 76 70 66
Sinds 2018 ben ik na het afronden van mijn studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen toegetreden tot het team van Boekenrode. Op dit moment ben ik werkzaam als kandidaat bedrijfsmakelaar/taxateur en houd ik mij bezig met vrijwel alle facetten van de bedrijfsmakelaardij. Dagelijks ben ik te vinden op ons kantoor te Assen en ben ik bereikbaar voor al uw vragen over vastgoed!