Mijn favorieten

BedrijfshuisvestingBoekenrode bedrijfsmakelaars en taxateurs is gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting en richt zich uitsluitend op commercieel onroerend goed. Voor onder andere advies in bemiddeling bij verhuur, aanhuur, kopen en verkopen, sale and lease back, ontwikkeling van commercieel onroerend goed en taxaties kunt u bij ons terecht. Door onze specifieke kennis en actieve marktbenadering brengen wij vraag en aanbod effectief bij elkaar.
 

We streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn zowel particuliere vastgoedeigenaren als vastgoedbeleggers, institutionele instellingen, asset en property managers, vastgoedfondsen, huurders en gebruikers van bedrijfshuisvesting. Onze werkwijze is gebaseerd op communicatie en vertrouwen en altijd open en integer. Die benadering onderscheidt ons. Het is onze sleutel tot duurzaam succes met onze cliënten. Boekenrode is aangesloten bij Stichting Vastgoedcert bij de kamer “Bedrijfsmatig Vastgoed” en wij zijn aangesloten en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM. Voor taxaties zijn wij o.a. ook aangesloten bij TMI, het Taxatie Management Instituut en het NRVT.
 

De werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten betreffen diverse facetten van bedrijfshuisvesting waaronder:
 

Verhuur
Uw kantoorruimte, winkelpand of bedrijfshal te huur zetten is niet moeilijk, maar juist de goede huurder vinden voor uw object is een vak apart. Wij verhuren onroerend goed voor uiteenlopende organisaties. Voor vastgoedbeleggers, vastgoedontwikkelaars, vastgoedfondsen maar ook particuliere vastgoedeigenaren en MKB bedrijven. In goed overleg en samen met u als opdrachtgever bepalen we de strategie en gaan wij actief de markt op met een uitgekiende marketingstrategie om tot een goed resultaat te komen. Wij verzorgen aansprekende en opvallende virtuele presentaties van bedrijfsobjecten op Funda in Business. Natuurlijk plaatsen wij het aanbod ook op onze eigen website, www.boekenrode.nl.
 

Aanhuur
Een kantoorpand, winkel of bedrijfsruimte zoeken is niet moeilijk, maar net dat juiste object op de meest geschikte locatie vinden voor uw bedrijf of organisatie, dat is een vak apart. Op basis van een op te stellen programma van eisen gaan wij met u en voor u aan de slag. Het nieuwe bedrijfsobject zal zoveel mogelijk aan de wensen van uw bedrijf en medewerkers dienen te voldoen en moet ook passen binnen de gewenste uitstraling van uw bedrijf. Wanneer het juiste bedrijfsobject gevonden is starten wij in nauw overleg met u het onderhandelingstraject op basis van de functionaliteit en de dan geldende marktomstandigheden. Wij verrichten in het voortraject tal van onderzoek, indien nodig, naar het bestemmingsplan, het gebouw en de technische installaties, het opleverings- en voorzieningenniveau, de juridische aangelegenheden, etc. Bij aanhuur controleren wij grondig de door de verhuurder opgestelde huurovereenkomst en zien toe op een correcte oplevering van het gehuurde, welke wij vastleggen in een proces verbaal van oplevering. Boekenrode bedrijfsmakelaars & taxateurs kan bogen op een uitgebreide staat van dienst bij het begeleiden van kleine, middelgrootte en grote bedrijven naar hun ideale huisvesting! Dit wordt onderstreept doordat veel opdrachtgevers telkens bij ons terugkomen.
 

Verkoop
Uw kantoorgebouw, winkel of bedrijfsobject te koop zetten is niet moeilijk, maar juist de koper vinden voor uw object dat is een vak apart. Wij verkopen regelmatig bedrijfsobjecten in opdracht van bedrijven, vastgoedeigenaar/gebruikers, banken en professionele instellingen. De bedrijfseconomische redenen van verkoop zijn uiteenlopend en kunnen variëren van sale and lease back, krimp of juist uitbreiding van uw bedrijf, re- locatie, bedrijfsbeëindiging, om balanstechnische redenen, dan wel het vrijmaken van liquide middelen. Bij verkoop zullen we, afhankelijk van de beste strategie, het object breed of juist uiterst discreet in de markt brengen.
 

Aankoop
Bedrijfsruimte, winkelruimte of een kantoorgebouw zoeken is niet moeilijk, maar net dat juiste object vinden voor uw organisatie, dat is een vak apart. Wij denken en handelen vanuit uw wensen en vereisten en stellen vooraf uw wensenpakket duidelijk vast. Vaak zijn het ook combinatietrajecten waar wij bij zowel de verkoop of verhuur en vervolgens bij de aankoop betrokken zijn om dit gehele proces voor u te begeleiden. Onze betrokkenheid bij de huisvestingsbehoefte van uw bedrijf en medewerkers is groot en wij hechten sterk aan een goede en duurzame relatie gedurende en na het gehele traject!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring