Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Radesingel 17 in Groningen 9711 EE

Radesingel 17

9711 EE Groningen
Huurprijs € 950,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

== MONUMENTAAL KANTOOROBJECT GELEGEN AAN DE SINGELS VAN CIRCA 77,5 M² OP DE BEGANE GROND! == OP STEENWORP AFSTAND VAN HET CENTRUM EN HET CENTRAAL STATION! == BESTAANDE UIT 2 KANTOORUNITS, KEUKEN EN TOILET! == GEHUURDE: Radesingel 17, 9711 EE te Groningen. Prachtig gelegen aan de singels en diepenring van Groningen! Net aan de rand van het centrum is deze kantoorruimte van circa 77,5 m²...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 77 m² In units vanaf 77 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

== MONUMENTAAL KANTOOROBJECT GELEGEN AAN DE SINGELS VAN CIRCA 77,5 M² OP DE BEGANE GROND! == OP STEENWORP AFSTAND VAN HET CENTRUM EN HET CENTRAAL STATION! == BESTAANDE UIT 2 KANTOORUNITS, KEUKEN EN TOILET! ==

GEHUURDE:
Radesingel 17, 9711 EE te Groningen.

Prachtig gelegen aan de singels en diepenring van Groningen! Net aan de rand van het centrum is deze kantoorruimte van circa 77,5 m² beschikbaar gelegen op de begane grond. De ruimte bestaat uit een entree in een statige en monumentale hal met marmeren vloer. Een kantoorruimte gelegen aan de voorzijde van circa 22 m² met een inpandige boekenkast. Een keuken voorzien van vaatwasser en koel/vrieskast. Een tweede kantoorruimte gelegen aan de achterzijde van circa 16 m². De kantoorruimten zijn voorzien van een linoleum vloer. In de gang aansluitend aan de hal bevindt zich tevens het toilet.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Het object is prachtig en rustig gelegen aan de groene en met bomen omgeven Radesingel. U zit op steenworp afstand van het centrum en het centraal Station.

BEREIKBAARHEID PER OPENBAAR VERVOER:
Doordat het object is gelegen nabij het centraal station is de bereikbaarheid goed. De treinen alsmede alle busverbindingen komen samen op dit centraal station welke zich op circa 5 minuten loopafstand bevindt.

BEREIKBAARHEID PER AUTO:
De bereikbaarheid met de auto is voor stadse begrippen goed.

PARKEREN:
In de omgeving is het betaald parkeren er bevindt zich een Q- Park parkeergarage aan de Rademarkt

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen;

- luxaflex
- Linoleum
- Pantry
- Toilet

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPERIODE:
De huurperiode en aansluitende verlengingsperioden gaan in overleg.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn van 12 (twaalf) maanden voor het einde van een huurperiode.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 950,- per maand vrij van BTW te vermeerderen met servicekosten en de verschuldigde BTW over de servicekosten.

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 225,- per maand te vermeerderen met BTW.

LEVERINGEN EN DIENSTEN WAAR DE SERVICEKOSTEN OP GEBASEERD ZIJN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (servicekosten en inclusief verschuldigde BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):
 
- Gas, Water- en elektraverbruik, inclusief vastrecht;
- Gebruikersheffingen zoals verontreinigingsrechten etc.;
- Gemeentelijke belastingen als onroerende zaak belasting etc.
- Onderhoud en periodieke controle van technische installaties;
- Verzorging van afvoer van huisvuil, containerhuur e.d.;
- Administratiekosten van 5%.

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief de over de servicekosten verschuldigde BTW.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11 en www.bestemmingsplannen.groningen.nl

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle huishoudens afgegeven door het CBS (2006=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.


Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Dienstverleners in Bedrijfshuisvesting!
Vestigingen in: Groningen - Assen

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw adviseurs in bedrijfshuisvesting:
Wouter Muller
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/ eigenaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 225,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 77 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 77 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
77 m²
In units vanaf
77 m²
Aantal verdiepingen
1

Video's

Download PDF

360° Foto's

Route van naar Radesingel 17, 9711 EE Groningen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring