Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Nieuwe Ebbingestraat 18 in Groningen 9712 NK

Nieuwe Ebbingestraat 18

9712 NK Groningen
Huurprijs € 900,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

== MULTIFUNCTIONELE RUIMTE TE HUUR == GOEDE LOCATIE NABIJ DE BINNENSTAD == VOOR DIVERSE DOELEINDEN TE GEBRUIKEN == PRAKTISCHE VERKOOPVLOER MET RUIME OPSLAGMOGELIJKHEDEN == EIGEN VOORZIENINGEN == SCHERPE HUURPRIJS == Nieuwe Ebbingestraat 18, 9712 NK te Groningen Aan de rand van de binnenstad, op een zichtbare en dynamische locatie wordt thans deze praktische winkelruimte aangeboden. Het object...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 108 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

== MULTIFUNCTIONELE RUIMTE TE HUUR == GOEDE LOCATIE NABIJ DE BINNENSTAD == VOOR DIVERSE DOELEINDEN TE GEBRUIKEN == PRAKTISCHE VERKOOPVLOER MET RUIME OPSLAGMOGELIJKHEDEN == EIGEN VOORZIENINGEN == SCHERPE HUURPRIJS ==

Nieuwe Ebbingestraat 18, 9712 NK te Groningen

Aan de rand van de binnenstad, op een zichtbare en dynamische locatie wordt thans deze praktische winkelruimte aangeboden.

Het object is in totaal circa 108 m² groot en bestaat uit de verkoopruimte aan de voorzijde van ca. 51,2 m², diverse opslagruimtes aan de achterzijde van totaal ca. 48,2 m² en een ruimte met eenvoudige pantry en toilet van ca. 8,6 m². Eventueel is het mogelijk (een deel van) de opslagruimtes bij de verkoopruimte te betrekken.

Een zeer geschikte locatie voor diverse aanwendingen, zoals detailhandelsruimte, daghoreca, maatschappelijke of zakelijke dienstverleners, adviseurs etc.

De ruimte is thans nog in gebruik als schoenreparatie- en sleutelzaak. Het overnemen van eventuele inventaris behoort wellicht tot de mogelijkheden.

Huurprijs bedraagt € 900,- per maand te vermeerderen met BTW. Aanvaarding in nader overleg, zie voorwaarden.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen aan de rand van de binnenstad, in het verlengde van de Grote Markt en Oude Ebbingestraat.

BEREIKBAARHEID:
Goede bereikbaarheid per auto (leveringen), fiets alsmede het OV. Diverse buslijnen bevinden zich voor de deur.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen;

- Thans aanwezige vloer-/ wandafwerking;
- Systeemplafond met LED-verlichting;
- Eenvoudige pantry;
- Diverse waterpunten;
- Toiletruimte;
- Eigen meterkast (elektra)

Onderhoud, herstel en vervanging conform de algemene en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPRIJS:
€ 900,- per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing. De kosten van de nutsbedrijven en de gemeentelijke gebruikerslasten en heffingen komen rechtstreeks voor rekening van huurder.

HUURTERMIJN EN OPZEGTERMIJNEN:
De huurtermijnen, betaaltermijn en wederzijdse opzegtermijn gaan in onderling overleg. Het uitgangspunt is een vijfjarige huurovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

HUURBEEINDIGINGSOVEREENKOMST
Een huurovereenkomst zal altijd worden gesloten onder de opschortende voorwaarde dat met de zittende huurder een conveniërende en rechtens onaantastbare huurbeëindigingsovereenkomst wordt afgesloten. Informeert u bij de makelaar voor meer informatie.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen

Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverleners in bedrijfshuisvesting:
Wouter Muller
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 900,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 108 m² Verkoopoppervlakte 51 m² Frontbreedte 536 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
108 m²
Verkoop vloeroppervlakte
51 m²
Frontbreedte
536 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Nieuwe Ebbingestraat 18, 9712 NK Groningen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring