Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Hereplein 3 in Groningen 9711 GA

Hereplein 3

9711 GA Groningen
Huurprijs € 60.300,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

== KANTOORUNIT IN EEN KARAKTERISTIEKE KANTOORVILLA OP TOPLOCATIE == NOG 3 PARKEERPLAATSEN BESCHIKBAAR == NOG 1 KANTOORUNIT BESCHIKBAAR OP DE 1e VERDIEPING == PAND IS VAN BINNEN VOLLEDIG GERENOVEERD.== FLEXIBELE HUURVOORWAARDEN == UNIEKE KANS OM UW KANTOOR TE VESTIGEN IN EEN PAND MET MONUMENTALE ALLURE == ZEER GOEDE LOCATIE IN HET CENTRUM, NABIJ STATION EN BUSVERBINDINGEN == ELKE HUURDER HEEFT HET...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 255 m² In units vanaf 14 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

== KANTOORUNIT IN EEN KARAKTERISTIEKE KANTOORVILLA OP TOPLOCATIE == NOG 3 PARKEERPLAATSEN BESCHIKBAAR == NOG 1 KANTOORUNIT BESCHIKBAAR OP DE 1e VERDIEPING == PAND IS VAN BINNEN VOLLEDIG GERENOVEERD.== FLEXIBELE HUURVOORWAARDEN == UNIEKE KANS OM UW KANTOOR TE VESTIGEN IN EEN PAND MET MONUMENTALE ALLURE == ZEER GOEDE LOCATIE IN HET CENTRUM, NABIJ STATION EN BUSVERBINDINGEN == ELKE HUURDER HEEFT HET MEDE GEBRUIK VAN EEN GEMEENSCHAPPELIJKE VERGADERRUIMTE EN KANTINE IN HET SOUTERRAIN ==

Hereplein 3, 9711 GA te Groningen

Thans in de verhuur, zeer fraaie kantoorvilla met monumentale allure uit 1881, gelegen op één van de mooiste zichtlocaties van de stad Groningen in het meest statusrijke deel van de stad! Zeer goed bereikbaar door de nabijheid van busverbindingen en het Centraal Station. Het voormalig herenhuis in eclectische stijl met neo-maniëristische elementen is een bijzonder gebouw op een bijzondere plek. Het gemeentelijke monument dat ontworpen is door W. van der Heide kenmerkt zich door haar nog enkele bewaard gebleven decoraties uit de tijd van de barok.

Voor de verhuur is nog 1 kantoorunit beschikbaar van circa 14 m² v.v.o. op de 1e verdieping (kantoorunit 2.3)

In het souterrain is een toilet en een voor alle unit huurders gemeenschappelijke kantine aanwezig alsmede een gemeenschappelijke vergaderruimte. Op de bel-etage bevindt zich tevens een toilet. Op de 1e verdieping zijn 2 toiletten en een pantry aanwezig. Toegang tot het gebouw geschiedt via de representatieve vooringang of achteringang vanaf het achtergelegen parkeerterrein.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Deze karakteristieke kantoorvilla is gelegen op één van de mooiste en statusrijke locaties van de stad Groningen. Op loopafstand van het NS-station en op steenworp afstand van de Herestraat (A1 winkelgebied).

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het Centraal Station van Groningen ligt op circa 2 minuten loopafstand! Meerdere busverbindingen 'voor de deur' gelegen!

Per auto tevens goed bereikbaar door de ligging ten zuiden van de stad, nabij diverse uitvalswegen zoals de zuidelijke ringweg, de A7 en de A28. Het Julianaplein ligt op slechts enkele autominuten afstand.

PARKEREN:
Er zijn circa 5 parkeerplaatsen op het eigen achtergelegen parkeerterrein. Uniek voor deze locatie! Momenteel nog 3 parkeerplaatsen beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gebouw en de kantoorunits worden thans gerevitaliseerd. Eventuele wensen ten behoeve van het opleveringsniveau zijn bespreekbaar met de eigenaar! Wij denken graag met u mee. PAND WORDT VAN BINNEN HELEMAAL GERENOVEERD!

HUURPRIJS KANTOORUNITS:
Unit 2.3 gelegen op de 1e verdieping van circa 14 m² v.v.o.


Bovengenoemde huurprijs is per maand, INCLUSIEF servicekosten en te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATS:
€ 1.500,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan opgesplitst, waarbij de huur wordt vermeerderd met 5% BTW-compensatie. Over de servicekosten is altijd BTW verschuldigd.

LEVERINGEN EN DIENSTEN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):

• Gas, Water- en elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimten;
• Onderhoud, inspecties en periodieke controle van technische installaties;
• Verlichting algemene ruimten en buitenverlichting;
• Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten en beglazing buitenzijde;
• Verzorging van afvoer van huisvuil, containerhuur e.d.;
• Onderhoud en schoonmaak buitenterrein, groenvoorziening en gladheidsbestrijding;
• Schoonmaak en onderhoud buitenzonwering;
• Assurantiepremie binnen- en buitenbeglazing;
• Centrale afvalverwijdering (huisvuil en oud papier), containerhuur e.d.;
• Administratiekosten van 5% over de totale kosten van leveringen en diensten en speciale voorzieningen.

HUURTERMIJN:
Minimale huurperioden van telkens 1 (één) jaar.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
6 (zes) maanden voor het einde van een huurperiode.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum over de huur inclusief servicekosten op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverleners in kantoorhuisvesting:
Wouter Muller
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 60.300,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1881 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 255 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 1.500,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 14 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
255 m²
In units vanaf
14 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Verzamelgebouw
Vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Flexplek
Ja

Plattegronden

Hereplein 3 in Groningen 9711 GA Hereplein 3 in Groningen 9711 GA Hereplein 3 in Groningen 9711 GA

360° Foto's

Route van naar Hereplein 3, 9711 GA Groningen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring