Echt unieke kantoorruimte in stad GroningenBoekenrode Groningen start met de verhuur van een zeer hoogwaardige kantoorvleugel in het hippe en dynamische 'Het Kwadraat'. Diverse units, al beschikbaar vanaf circa 112 m².

Gelegen in het voormalige hoofdkantoor van het Dagblad van het Noorden is gevestigd het unieke kantoorcomplex "Het Kwadraat". "Het Kwadraat" heeft reeds een metamorfose ondergaan waardoor het een aantrekkelijk en representatief object is geworden naar moderne maatstaven. Vele gerenommeerde bedrijven zoals, o.a. De Jong & Laan, Timing, NDC, Voys, Spindle, Stichting Accare hebben hier reeds hun intrek genomen.

Op dit moment is een zeer hoogwaardige en unieke kantoorvleugel te huur van circa 975 m² v.v.o. op de begane grond. De vleugel heeft een gebogen vorm met glaswanden rondom, wat de ruimte een speels effect geeft. Kenmerkend is de industriële uitstraling, zonder dat daarbij wordt ingeleverd op comfort. De luxe keukeninrichting, glazen wanden en gespoten plafonds maken de ruimte helemaal af. 

Naast deze kantoorvleugel worden nog twee units aangeboden, met een metrage van circa 112 en 213 m² v.v.o. Zeer representatieve ruimte!

Informeert u bij ons kantoor in Groningen voor meer informatie!

Meer informatie: https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/groningen/object-40336874-lubeckweg-2/
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring