Mijn favorieten

Beschikbaar per 1 oktober 2019: representatieve kantoorruimte in de Oosterpark!Boekenrode start met de verhuur van circa 272 m² v.v.o. kantoorruimte op de begane grond in het voormalige Groene kruis gebouw: een unieke kans! Door de ligging op de begane grond is deze ruimte uitstekend geschikt voor organisaties met een inloopfunctie. Daarnaast is het gebouw gelegen naast het UMCG complex, wat de ruimte bij uistek geschik maakt voor een (para-)medische invulling!

De ruimte bestaat uit meerdere (kleine en grote) vertrekken, heeft het medegebruik van een keurige pantry en toiletten en heeft dus een eigen ingang aan de straat. De ruimte is enige tijd geleden geheel opgeknapt en kan daarmee zo betrokken worden. Huidige huurder is het WIJ team Oosterpark van de Gemeente Groningen, wat na afronding van haar renovatieplannen hun nieuwe ruimte in de Simon van Hasseltschool zal gaan betrekken.

Meer informatie vindt u op onze aanbodpagina. Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging neemt u gerust contact met ons op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring