Terug naar de resultaten
Geveild
Vaart 77 in Gasselternijveen 9514 AB

Vaart 77

9514 AB Gasselternijveen

Omschrijving

TE KOOP
ONLINE EXECUTIEVEILING 22 februari 2018
In opdracht van de hypotheekhouder van de Vaart 77 te Gasselternijveen
Openbare verkoop ex. Ar. 3:268 BW juncto 3:254 BW.

VAART 77, 9514 AB, GASSELTERNIJVEEN

PROCEDURE:
Dit object wordt verkocht middels online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de Vaart 77
te...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 113 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP
ONLINE EXECUTIEVEILING 22 februari 2018
In opdracht van de hypotheekhouder van de Vaart 77 te Gasselternijveen
Openbare verkoop ex. Ar. 3:268 BW juncto 3:254 BW.

VAART 77, 9514 AB, GASSELTERNIJVEEN

PROCEDURE:
Dit object wordt verkocht middels online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de Vaart 77
te Gasselternijveen.

De openbare veiling vindt plaats op donderdag 22 februari 2018, vanaf 14.00 uur, online (bij inzet en afslag) via https://bog-auctions.com, ten overstaand van één van de notarissen verbonden aan DLA Piper Nederland N.V. Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene veilingvoorwaarden met internetbieden 2015 (“AVVI 2015”) en bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: "http://www.bog-auctions.com" www.bogauctions.com.

ONDERHANDSE BIEDING:
Het is mogelijk om tot uiterlijk 7 februari 2018 23:59 uur een onderhandse bieding uit te brengen bij de veilingnotaris. Hiervoor dient u het “Biedformulier onderhandse bieding” in te vullen welke is bijgevoegd bij deze brochure. Dit formulier is ook te downloaden via de website van BOG Auctions: www.bog-auctions.com. Elk bod wordt onvoorwaardelijk en onherroepelijk gedaan en zonder enig voorbehoud. De executant is niet gehouden om op onderhandse biedingen in te gaan.

KIJKMOMENTEN:
Tijdens de onderhandse biedtermijn:
19 januari 2018 tussen 13:00 en 15:00 uur
Na de onderhandse biedtermijn en voor de openbare veiling:
15 februari 2018 tussen 13:00 en 15:00 uur

Wilt u het object bezichtigen maar past dit niet binnen bovenstaande data? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

De veilingnotaris betreft:
DLA Piper Nederland N.V.
Mr. M.J.A. Laenen
Amstelveenseweg 638
1081 JJ Amsterdam
Telefoon: +31205419899
Fax: +31205419967
Contactpersoon: mevrouw T. Holslag
E-mail: trees.holslag@dlapiper.com

De koper is naast het geboden bedrag onder andere de navolgende kosten verschuldigd:
- overdrachtsbelasting;
- veilingkosten.

Voor een specificatie van de door koper verschuldigde kosten wordt verwezen naar de website van
BOG Auctions, www.bog-auctions.com.

OBJECT:
Geheel vrijstaand woonobject met horecaruimte, ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren gelegen aan de doorgaande Vaart 77 te Gasselternijveen. Aangrenzend bevinden zich voornamelijk grondgebonden eengezinswoningen. Het geheel beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De zelfstandige woonruimte met eigen ingang, is gelegen aan de voorzijde en bevindt zich momenteel geheel in casco staat. Op de begane grond bevinden zich twee kamers die vroeger dienst deden als woonkamer en eetkamer en een technische ruimte / bijkeuken. De eerste etage betreft tevens een geheel gestripte en casco ruimte waar mogelijkheden zijn voor de realisatie van meerdere slaapkamers. Op de etage is thans een zeer eenvoudige badkamer aanwezig.

De woning meet in totaal circa 112,50 m² als volgt verdeeld: entree, gangzone (ca. 6 m²), kamer voorzijde links (ca. 13,50 m²), kamer voorzijde rechts (ca. 15 m²), technische ruimte / bijkeuken (ca. 8 m²), trapopgang 1e verdieping, casco etage (ca. 68 m²), badkamer (ca. 2 m²).

Opgegeven en/of genoemde metrages dienen als globale indicatie. Deze zijn door verkopend makelaar ter plekke ingemeten. Hier kunnen, nu of in de toekomst, op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend. Er zal er derhalve nimmer sprake zijn van enige verrekening(en) achteraf.

Door de huidige eigenaren is in 2010 een nieuwe cv-ketel en zijn er gedeeltelijk nieuwe radiatoren geplaatst. Ook is de gehele keuken (horecaruimte) voorzien van vloerverwarming. Daarnaast is op diverse plaatsen leidingwerk vernieuwd en is er een nieuwe groepenkast geplaatst. De in het object aanwezige inventaris blijft in principe achter, althans voor zover nog aanwezig op de datum van levering.

De horecaruimte is thans ingericht als (eet)café voorzien van bar met tapinstallatie, ruime zitgelegenheid voorzien van eikenhouten vloeren, keuken voorzien van benodigde apparatuur, krachtstroom en geheel betegeld met vloerverwarming (keuken gedeelte), spoelruimte, toiletgroepen en (bier)kelder.

De horecaruimte meet in totaal circa 129 m² als volgt verdeeld: entree, café met bar (ca. 68 m²), toiletgroep (ca. 9 m²), kelder, keuken met spoelkeuken (ca. 52 m²), achteringang.

KADASTRAAL:
Gemeente GASSELTE sectie C nr. 6067 groot 9.01 are (901 m²).
Volledige eigendom.

BOUWJAAR:
Omstreeks 1927 (woning) met een latere uitbreiding naar schatting omstreeks jaren ’50 / ’60 (horeca).

BESTEMMING:
Het object valt onder het bestemmingsplan “Gasselternijveen Dorp” vastgesteld op 16 maart 2011.
De bestemming luidt: ‘horeca’.

Volgens het bestemmingsplan zijn de voor 'Horeca' aangewezen gronden zijn bestemd voor gebouwen ten behoeve van:
- horecabedrijven;
- een bedrijfswoning;
- aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen bij een
bedrijfswoning;

LOCATIE:
Gelegen in een woonomgeving in het Drentse dorp Gasselternijveen in de gemeente Aa en Hunze.

Het object is gelegen aan de doorgaande dorpsweg Vaart nabij grotere plaatsen zoals Gasselte, Gieten en Stadskanaal. De locatie biedt goede aansluiting op de N33 / N34 (knooppunt Gieten) via de N378. In de directe omgeving bevinden zich meerdere bushaltes.

LEVERING:
Ten aanzien van de levering wordt verwezen naar de bijzondere veilingvoorwaarden welke gepubliceerd zullen worden op de website van BOG Auctions. www.bog-auctions.com.

De thans in het object aanwezige inventaris maakt geen deel uit van de verkoop, doch blijft - voor zover bekend bij de executerend hypotheekhouder - in principe achter, althans voor zover deze inventaris nog aanwezig is op de datum van levering.

GARANTIES:
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

BIJZONDERHEDEN:
De verkoop betreft een openbare verkoop krachtens executieveiling. De openbare verkoop geschiedt -voor zover daarvan bij de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken - onder de Algemene Veilingvoorwaarden met internetbieden 2015, Zowel de genoemde Algemene Veilingvoorwaarden als de bijzondere veilingvoorwaarden worden gepubliceerd op de website van BOG Auctions.

Het complex wordt verkocht onder voorbehoud van gunning van de executant.

OVERIG:
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Op de Verkoopinformatie, als gedefinieerd in de Algemene veilingvoorwaarden met internetbieden 2015
is de disclaimer van toepassing zoals opgenomen in de informatiebrochure.

De Verkoopinformatie is uitsluitend bedoeld om gegadigde in de gelegenheid te stellen onderzoek te (laten) doen naar de juistheid en de volledigheid daarvan.

Voor bezichtigingen en/of aanvullende informatie:
Boekenrode Bedrijfsmakelaars & Taxateurs
Bezoekadres: “Tasmantoren” Abel Tasmanplein 1 te Assen
Postbus 599, 9400 AN Assen
Tel: 0592 – 76 70 66 E-mail: gderoo@boekenrode.nl
Overdracht Status Geveild Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Kenmerken Bedrijfs- of dienstwoning Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 113 m² Perceeloppervlakte 901 m² Gebouwgebonden buitenruimte 700 m² Overige inpandige ruimte 129 m² Inhoud 700 m³ Aantal kamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 450 m² (0.2 m bij 0.23 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Mansarde dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Matig Huidig gebruik Leeg Huidige bestemming Bedrijfswoning Kadastrale gegevens Gemeente GASSELTE Sectie C Perceelnummer 6067 Oppervlakte 901 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Vaart 77, 9514 AB Gasselternijveen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.