Terug naar de resultaten
Verkocht
Azieweg 29 in Assen 9407 TC

Azieweg 29

9407 TC Assen
Vraagprijs € 445.000,- k.k.

Omschrijving

Prachtig gelegen bedrijfswoning met bedrijfsruimte op riante kavel

Het geheel is gelegen op bedrijventerrein Peelerpark aan de noordzijde van Assen. Vanuit de woonkamer heeft men fraai uitzicht op het Noord Willemskanaal en de sluis.

De woning beschikt over tuin rondom en biedt volop privacy omdat deze van de Aziëweg wordt afgeschermd door de bedrijfsruimte aan de straatzijde. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 185 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Prachtig gelegen bedrijfswoning met bedrijfsruimte op riante kavel

Het geheel is gelegen op bedrijventerrein Peelerpark aan de noordzijde van Assen. Vanuit de woonkamer heeft men fraai uitzicht op het Noord Willemskanaal en de sluis.

De woning beschikt over tuin rondom en biedt volop privacy omdat deze van de Aziëweg wordt afgeschermd door de bedrijfsruimte aan de straatzijde. De woning beschikt tevens over een riant dakterras.

De bedrijfshal is grotendeels voorzien van een tussenvloer. Door het zeer riante perceeloppervlakte is er veel parkeerruimte op eigen terrein en/of uitbreiding mogelijk van de bedrijfshal.

Uitgevoerd met 40 zonnepanelen die de bedrijfsruimte en de woning van stroom voorzien.

Indeling woning:
Entree, hal met trapopgang, gangzone met toilet. Vanuit de gang is er o.a. toegang tot de kantoorruimte ter grootte van ca. 26 m² die de verbinding vormt tussen de woning en de bedrijfsruimte. Vanuit de gang tevens toegang tot de woonkamer, de badkamer en de half open keuken.

De woonkamer ter grootte van ca. 50 m² beschikt over een plavuizenvloer met vloerverwarming. Door de ramen rondom is er fraai uitzicht en veel lichtinval. In de woonkamer is een houtkachel. De schuifpui biedt toegang tot de veranda aan de westzijde.

De half open keuken (ca. 10 m²) is voorzien van een elektrische kookplaat en een vaatwasser. Aan de keuken grenst de bijkeuken (ca. 6 m²) waar ook de aansluiting voor de wasmachine is.

De woning heeft een slaapkamer (ca. 19 m²) met aangrenzende badkamer (ca. 10 m²) op de begane grond. De badkamer is voorzien van een toilet, douchehoek, ligbad en dubbele wastafels. De badkamer is geheel betegeld en heeft een handdoeken radiator

Op de eerste etage zijn twee slaapkamers van resp. ca. 17,50 m² en ca. 25,20 m² en toegang tot het zeer riante dakterras ter grootte van ca.
75 m².

• Bouwjaar C.V.-ketel: eind 2017;
• Woning voorzien van vloerverwarming;
• Schilderwerk buitenzijde 2017;
• Fraai uitzicht over Noord Willemskanaal en sluis(je);
• Zonnepanelen voor stroomvoorziening.
• Volop privacy en tuin op het zuiden.

Indeling bedrijfsruimte:
Aan de voorzijde beschikt de bedrijfsruimte over een entree met toilet en een kantorenstrook verdeeld over twee lagen van totaal ca. 90 m².
(2 x ca. 45 m²).

De totale afmeting van de bedrijfshal is ca. 15 m x 25 m = ca. 375 m² b.v.o. De hal is voor ca. 300 m² b.v.o. voorzien van een houten verdiepingsvloer gelegen op een stalen draagconstructie. Deze vloer heeft een draagvermogen van ca. 500 kg/m².

De hal beschikt aan de voorzijde over een overheaddeur (ca. 4,00m breed x ca. 4,20m hoog). De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van ca. 5,70 meter. Op de begane grond is de hoogte onder de vloer ca. 2,40 meter en de hoogte vanaf de verdiepingsvloer tot aan de constructie van het dak aan de binnenzijde is ca. 2,50 meter.

Aan de achterzijde is aan de bedrijfshal een stalen container gemonteerd. Deze is ca. 12 meter lang en ca. 2,40 meter diep.

In de hal is een vloer aangebracht van betontegels, er is een lichtstraat opgenomen in het dak, er is TL-verlichting en krachtstroom. De stalen gevels van de bedrijfshal zijn grotendeels na-geïsoleerd.

• Uitbreidingsmogelijkheden door riant perceel;
• Lichtstraat opgenomen in het dak;
• Krachtstroom;
• Zonnepanelen;
• Grotendeels verhard door middel van klinkers;
• Camera bewaking rondom (camera's ter overname).

Oppervlakten:
Woning: ca. 185 m² g.b.o.

Kantoor- / verbindingszone tussen woning en bedrijfsruimte: ca. 26 m² b.vo.

Bedrijfsruimte:
begane grond ca. 375 m² b.v.o.
vloer ca. 300 m² b.v.o.
container ca. 29 m² b.v.o.

Voor zover maten van oppervlakte en inhoud in deze brochure zijn opgenomen dan wel zijn aangegeven op eventueel bijgesloten tekeningen, zijn deze maten enkel te gelden als aanduidingen c.q. indicatie, zonder dat een (kandidaat) huurder en/of koper daaraan rechten kan ontlenen. Er zal er derhalve nimmer sprake zijn van enige verrekening(en) achteraf.

Locatie:
Gelegen op bedrijventerrein Peelerpark aan de noordzijde van Assen.

Op het Peelerpark en op de direct omringende kavels zijn bedrijfspanden en bedrijfswoningen gerealiseerd van vergelijkbare omvang en kwaliteit.

Aan de zijde van de A28 bevinden zich kantoorpanden van behoorlijke omvang gelegen op zichtlocatie. Aan de oostzijde, direct aan de ontsluitingsweg Peelo, bevinden zich autobedrijven, showrooms en (groot)handelsbedrijven en een verhuurbedrijf van bouwmaterialen.

Het bedrijventerrein is gelegen tussen Rijksweg A28 aan de noordzijde en het Noord-Willemskanaal aan de zuidzijde. Aan de zijde van het Noord-Willemskanaal bevinden zich hoofdzakelijk de woon- / werkcombinaties.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met auto en vrachtverkeer is uitstekend. De oprit naar de A28 in zuidelijke richting (ri. Utrecht) ligt op ca. 1 km afstand. De oprit naar dezelfde Rijksweg in noordelijke richting (ri. Groningen) bevindt zich op vergelijkbare afstand. Aan de doorgaande weg Peelo zijn bushaltes met directe verbinding naar het treinstation Assen en richting Groningen. Op het Peelerpark is een zodanig wegennet aangelegd dat rondgereden kan worden en dat eventueel vrachtverkeer niet achteruit hoeft te manoeuvreren. Het terrein heeft glasvezelaansluiting.

Bestemming:
Bestemmingsplan: “Bedrijventerrein Noord”;
Status: Geheel onherroepelijk in werking;
Vastgesteld op 7 februari 2013.
Bestemming: “bedrijventerrein”.
Maatvoering: maximale hoogte 10 meter;
Functieaanduiding: “bedrijf t/m categorie 3.2” en “kantoor”.

De voor " Bedrijventerrein " aangewezen gronden zijn bestemd voor (samengevat uit de regels behorende bij het betreffende bestemmingsplan):
bedrijven ter plaatse van de aanduidingen:
• 'bedrijven tot en met categorie 3.2': bedrijven die zijn genoemd in bijlage 1 Staat van bedrijfsactiviteiten onder de categorieën 1 tot en met 3.2;
• bedrijfswoningen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning' en de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein - bedrijfswoning verplicht';
• kantoren, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'kantoor';

Een huurder of koper is er te allen tijde zelf verantwoordelijk voor dat haar (voorgenomen) gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de gemeente Assen aan de Noordersingel 33. Tel: 0592 – 36 69 11 en / of op www.ruimtelijkeplannen.nl

Indien u twijfelt of het door u voorgenomen gebruik is toegestaan verwijzen wij u naar de gemeente Assen. Uiteraard zijn wij bereid om samen met u de mogelijkheden te onderzoeken en in overleg te treden met de gemeente Assen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 445.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Kenmerken Bedrijfs- of dienstwoning Bouwperiode 1991-2000 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water Indeling Woonoppervlakte 185 m² Perceeloppervlakte 2830 m² Gebouwgebonden buitenruimte 75 m² Overige inpandige ruimte 26 m² Inhoud 350 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Dakterras Ja Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2017, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom en zonneterras Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk en geen garage Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Uitstekend Toelichting onderhoud buiten Buitenschilderwerk 2017 Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Assen Sectie Y Perceelnummer 312 Oppervlakte 2830 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Azieweg 29, 9407 TC Assen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.