Terug naar de resultaten
Koop / huur
H.M. Brouwerstraat 2 in Winschoten 9672 AG

H.M. Brouwerstraat 2

9672 AG Winschoten
Prijs op aanvraag Huurprijs € 50,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

H.M. Brouwerstraat 2, 9672 AG te Winschoten: Nette en functionele kantoor- / praktijkruimte gelegen op de begane grond. Het geheel is gelegen op een riant perceel eigen grond ter grootte van 4.041 m². Het object meet in totaal circa 1.032 m2 b.v.o. verdeeld in onder andere een aantal kantoor- en vergaderruimtes, werkplaatsen, magazijnruimtes en een kantine. Een gedeelte van het object is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1032 m²
Lees meer

Omschrijving

H.M. Brouwerstraat 2, 9672 AG te Winschoten:

Nette en functionele kantoor- / praktijkruimte gelegen op de begane grond. Het geheel is gelegen op een riant perceel eigen grond ter grootte van 4.041 m².

Het object meet in totaal circa 1.032 m2 b.v.o. verdeeld in onder andere een aantal kantoor- en vergaderruimtes, werkplaatsen, magazijnruimtes en een kantine. Een gedeelte van het object is verhuurd.

Het object is onder meer voorzien van betonvloeren, (systeem)plafonds + Tl-verlichting, houten kozijnen, dubbele beglazing, cv-ketel + verwarming.

Het geheel is gelegen op een riant perceel eigen grond ter grootte van 4.041 m². Het terrein is omsloten door hekwerk en voorziet in een aantal parkeerplaatsen.

Kadastraal bekend:
Gemeente Winschoten, sectie C, nr. 2495 groot 40a en 41ca.

Bestemmingsplan: “bedrijventerreinen”
Bestemming: “bedrijventerrein”

Detailinformatie:
- enkelbestemming bedrijventerrein cat. 3.1;
- maximum bouwhoogte 10m;
- functieaanduiding specifieke vorm van bedrijventerrein – activiteitencentrum: een maatschappelijk activiteitencentrum ten behoeve van onder andere dagbesteding en arbeidsrehabilitatie.

Locatie:
H.M. Brouwerstraat 2 is gelegen op industrieterrein Hoogebrug aan de oostzijde van Winschoten. De locatie is per auto eenvoudig te bereiken via de N367 / Rijksweg A7.

Huurprijs:
€ 50,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. BTW – vrije huur behoort tot de mogelijkheden!

Koopprijs:
Verkoopprijs op aanvraag.

Bijzonderheden:
Deze en overige informatie geldt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door de verhuurder en/of de eigenaar. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Huurprijs € 50,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1032 m² Perceeloppervlakte 4041 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
1032 m²
Route van naar H.M. Brouwerstraat 2, 9672 AG Winschoten

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.