Terug naar de resultaten
Verhuurd
Kieler Bocht 9 in Groningen 9723 JA

Kieler Bocht 9

9723 JA Groningen
Huurprijs € 60,- p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

== UNIEKE ZICHTLOCATIE AAN ZUIDELIJKE RINGWEG OP EEMSPOORT == DIVERSE METRAGES BESCHIKBAAR ==ZEER PRAKTISCHE BEDRIJFSRUIMTE EVENTUEEL TE COMBINEREN MET KANTOORRUIMTE == GELEGEN NAAST STAPLES OFFICE CENTRE EN BMW MARTINISTAD == REPRESENTATIEF OBJECT == GESCHIKT VOOR DIVERSE BEDRIJFSDOELEINDEN! == Kieler Bocht 9, 9723 JA te Groningen. Op een unieke zichtlocatie aan de zuidelijke ringweg van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 950 m² In units vanaf 200 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

== UNIEKE ZICHTLOCATIE AAN ZUIDELIJKE RINGWEG OP EEMSPOORT == DIVERSE METRAGES BESCHIKBAAR ==ZEER PRAKTISCHE BEDRIJFSRUIMTE EVENTUEEL TE COMBINEREN MET KANTOORRUIMTE == GELEGEN NAAST STAPLES OFFICE CENTRE EN BMW MARTINISTAD == REPRESENTATIEF OBJECT == GESCHIKT VOOR DIVERSE BEDRIJFSDOELEINDEN! ==

Kieler Bocht 9, 9723 JA te Groningen.

Op een unieke zichtlocatie aan de zuidelijke ringweg van Groningen gelegen hoogwaardige kantoorruimte te huur. Al te huur vanaf diverse metrages en units! Het gebouw is duurzaam verwarmd en gekoeld d.m.v. een aardwarmtepomp. Er is glasvezel aanwezig in het gebouw.
Medegebruikers zijn onder andere Abiant, Bio-Itech, Global Crew Management, Rexel, Asito en Smart Camels.

De locatie is goed bereikbaar en is gevestigd op het bedrijventerrein “Eemspoort”, gelegen naast de gebouwen van Staples Office Centre en BMW Martinistad. Het betreft een in ca. 2004 gebouwd pand met een hoog opleveringsniveau. Het representatieve object is voor diverse bedrijfsdoeleinden, of combinatie van bedrijfsdoeleinden geschikt! Informeer bij ons kantoor voor de mogelijke opties, wij laten u graag de mogelijkheden zien.

In totaal is o.a. circa 950 m² bedrijfsruimte beschikbaar, Te huur vanaf ca. 200 m². De ruimtes zijn voorzien van een riante vrije hoogte van ca. 7,5m waardoor het mogelijk is hierin een verdiepingsvloer te plaatsen. Daarnaast is het bespreekbaar om in de ruimtes kantoorruimtes te maken, inclusief de nodige voorzieningen voor een comfortabel gebruik. Door de lichtkoepels in het dak heeft u altijd voldoende daglicht. De ruimtes worden verwarmd door middel van heaters en beschikken over elektrische overheaddeuren. Het afgesloten buitenterrein biedt u voldoende parkeergelegenheid rondom en er is tevens de mogelijkheid van overdekt laden en lossen. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 7,5 m met ruimte voor een tussenvloer. De bedrijfsruimte beschikt in totaal over 3 elektrische overheaddeuren met loopdeur en doorzichtige panelen. In de plattegrond treft u de mogelijke opties aan.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen op het gewilde bedrijventerrein ‘Eemspoort’, naast de gebouwen van Staples Office Centre en BMW Martinistad. Op een unieke zichtlocatie aan de zuidelijke ringweg van Groningen. Pal gelegen aan de nieuwe op en afrit van de ringweg van en naar de A7!

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer: Bushalte op circa 100 meter afstand.

Per auto: Nabij de op- en afritten van de ringweg van Groningen. Noemenswaardig is tevens de in aanleg zijnde op- en afrit van de ringweg, pal voor de deur!

PARKEREN:
Bij het gehuurde zijn een nader te bepalen aantal parkeerplaatsen bij te huren.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen daar waar aanwezig;

• Vloerverwarming (d.m.v. aardwarmte) en -koeling;
• Mechanische ventilatie;
• Bedrijfsruimte vrije hoogte 7,5m;
• Bedrijfsruimte 3 x overheaddeur met loopdeur en doorzichtige panelen;
• Mogelijkheid glasvezel.

Een opleveringsniveau op maat is bespreekbaar met de eigenaar! Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPRIJS BEDRIJFSRUIMTE:
De huurprijs bedraagt € 60,- per m² per jaar, te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN:
€ 375,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 17,50,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten. Verhuurder behoudt zich het recht voor, genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de service kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

LEVERINGEN EN DIENSTEN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):
 
• Gas- en elektraverbruik algemene ruimten;
• Gas- en elektraverbruik individueel;
• Waterverbruik inclusief vastrecht;
• Gebruikersheffingen zoals verontreinigingsrechten etc.;
• Onderhoud en periodieke controle van verwarmings-, en/of koel- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s);
• Idem van brandmelder-, storingsmelder- en noodstroominstallatie(s);
• Idem van brandblusapparatuur;
• Idem van elektrische installatie/noodverlichting;
• Idem van overige technische installaties;
• Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, beglazing buitenzijde alsmede eventueel zonwering, beglazing binnenzijde gemeenschappelijke ruimten, terrassen, gevels, parkeerterrein;
• Onderhoud mandelige toegangsweg(en);
• Onderhoud buitenterrein en groenvoorziening;
• Onderhoud van de gemeenschappelijke verlichting;
• Assurantiepremie binnen- en buitenbeglazing;
• De betaling van lonen, belastingen en sociale lasten van personeel dat (mede) ten behoeve van het gehuurde in dienst is van verhuurder;
• Administratiekosten van 5% over de totale kosten van leveringen en diensten en speciale voorzieningen.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaat in overleg.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn van gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11 en www.bestemmingsplannen.groningen.nl

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverleners in Bedrijfshuisvesting:
Wouter Muller
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 60,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2004 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 950 m² Vrije hoogte 750 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 200 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater
Prijs
€ 60,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
950 m²
In units vanaf
200 m²
Vrije hoogte
750 cm
Route van naar Kieler Bocht 9, 9723 JA Groningen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.