Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Groningen

Regio Groningen

Vraagprijs € 1.750.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

== FRAAI NAGENOEG GEHEEL VERHUURD BELEGGINGSOBJECT == GELEGEN GRONINGEN-ZUID OP KANTORENPARK "HOORNSE MEER" == MULTI-TENANT KANTOORCOMPLEX == KEURIG NET GEBOUW == GOED BEREIKBARE LOCATIE == RUIM EIGEN PARKEERVOORZIENING == Beleggingsaanbieding betreffende een kantoorverzamelobject gelegen aan de Sylviuslaan 5 te Groningen. Dit markante en goed onderhouden kantoorverzamelobject is gelegen in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 1557 m²
Lees meer

Omschrijving

== FRAAI NAGENOEG GEHEEL VERHUURD BELEGGINGSOBJECT == GELEGEN GRONINGEN-ZUID OP KANTORENPARK "HOORNSE MEER" == MULTI-TENANT KANTOORCOMPLEX == KEURIG NET GEBOUW == GOED BEREIKBARE LOCATIE == RUIM EIGEN PARKEERVOORZIENING ==

Beleggingsaanbieding betreffende een kantoorverzamelobject gelegen aan de Sylviuslaan 5 te Groningen.

Dit markante en goed onderhouden kantoorverzamelobject is gelegen in Groningen-Zuid op het kantorenpark “Hoornse Meer” en ligt op steenworp afstand van het Martini Ziekenhuis. Het gebouw is zeer gunstig en nabij gelegen ten opzichte van de op- en afrit van de A7 en A28.

Dit solitaire kantoorverzamelgebouw is gelegen op een perceel van circa 1.642 m² en voorzien van energielabel B. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 1.792 m² b.v.o. en circa 1.557 m² v.v.o. conform meetrapport NEN 2580. Er zijn circa 41 parkeerplaatsen beschikbaar bij het gebouw.

Het object is op 1 unit na van circa 50 m² v.v.o. nagenoeg geheel verhuurd tegen een huidige jaarhuur van € 155.879,- (nog een huurpotentie van circa € 4.250,- extra per jaar).

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.


TOTALE ACTUELE JAARHUUR:
Circa € 142.579- te vermeerderen met BTW en servicekosten.
Huurpotentie op basis van huidige leegstand van circa 63,8 m² v.v.o. circa € 148.002,- per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

VRAAGPRIJS:
€ 1.750.000,- kosten koper, vrij van BTW

LOCATIE:
Gelegen in Groningen-Zuid op kantorenpark "Hoornse Meer". Openbaar vervoer op loopafstand en dichtbij de op- en afritten van de A7 en A28. Een supermarkt en kinderdagverblijf bevinden zich in de nabijheid.

BEREIKBAARHEID:
Doordat het object is gelegen nabij het Martiniziekenhuis heeft het een zeer goede aansluiting met het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich nabij het object. De bushalte van de Q-liner bij de A-28 bevindt zich op loopafstand. Door de directe nabijheid van bushaltes zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Per auto eveneens goed bereikbaar door de ligging 'tussen' de A7 en A28. Vanaf de richting Assen/Zwolle hoeft u niet over of langs het Julianaplein.

PARKEREN:
Totaal zijn er circa 41 parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen parkeerterrein.

KADASTRAAL:
Kadastrale gemeente Helpman sectie O nummer 1293 groot 16 are en 42 centiare

VERKOOPVOORWAARDEN:
Het object wordt verkocht in de huidige staat. Koper is door verkoper, dan wel makelaar van verkoper, in de gelegenheid gesteld, alvorens tot aankoop over te gaan, alle vormen van onderzoek en recherche uit te laten voeren naar de onroerende zaak, perceel, bestemming en eventuele huurders, waaronder o.a. een bouwkundig onderzoek, specialistisch onderzoek, onderzoek naar bestemming en gebruik, gemeente, milieu en/of bodemverontreiniging, betalingsmoraliteit huurders en al wat meer zij betrekking hebbende op het object en in belang van koper. Bij de gemeente of het Kadaster kunt u terecht voor allerlei informatie als mogelijkheden tot (ver)bouw, bestemmingsplan, zakelijke rechten of plichten, erfdienstbaarheden, verontreiniging, gemeentelijke voorwaarden etc. voor zover deze niet bekend gemaakt zijn.

Eigenaar/verkoper verlangt een waarborgsom/bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom uiterlijk 4 weken na ondertekening van de koopovereenkomst. De koop is pas definitief na ondertekening koopovereenkomst beide partijen.

Het object wordt verkocht in de huidige staat. Koper is door verkoper, dan wel makelaar van verkoper, in de gelegenheid gesteld, alvorens tot aankoop over te gaan, alle vormen van onderzoek en recherche uit te laten voeren naar de onroerende zaak, perceel, bestemming en eventuele huurders waaronder o.a. een bouwkundig onderzoek, specialistisch onderzoek, onderzoek naar bestemming en gebruik, gemeente, milieu en/of bodemverontreiniging, betalingsmoraliteit huurders en al wat meer zij betrekking hebbende op het object en in belang van de koper. Bij de gemeente of het kadaster kunt u terecht voor allerlei informatie als mogelijkheden tot (ver)bouw, bestemmingsplan, zakelijke rechten of plichten, erfdienstbaarheden, verontreiniging, gemeentelijke voorwaarden etc. voor zover deze niet bekend gemaakt zijn.

Eigenaar/verkoper verlangt een waarborgsom/ bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom uiterlijk 4 weken na ondertekening van de koopovereenkomst. Deze aanbieding is vrijblijvens en de koop is pas definitief na ondertekening koopovereenkomst beide partijen.

Voor meer informatie neem graag contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Dienstverleners in Bedrijfshuisvesting!
Vestigingen in: Groningen - Assen

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw adviseurs in o.g. Beleggingen:
Wouter Muller
Tom Rotensen

Disclaimer: Aan de inhoud van deze informatie en eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.750.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 1557 m² Perceeloppervlakte 1642 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Kantoorruimte
Regio
Groningen
Leegstand (m²)
64 m²
Leegstand huurwaarde
€ 5.423,-
BTW belast
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
6
Oppervlakte
1557 m²
Aantal huurders
3
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 92,64
Bruto aanvangsrendement
8%

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.