Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Westerhaven 13 2 in Groningen 9718 AW

Westerhaven 13 2

9718 AW Groningen
Huurprijs € 127,50 p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

== MARKANT EN ZEER REPRESENTATIEF KANTOORGEBOUW “WESTERTOREN” MET BINNENKORT ENERGIELABEL A == PROMINENT GELEGEN AAN DE RAND BINNENSTAD TEGENOVER WESTERHAVEN SHOPPING CENTER == OP ZICHTLOCATIE EN NABIJ DE RINGWEG == HET CENTRAAL STATION BEVINDT ZICH OP LOOPAFSTAND == BESCHIKBAAR CIRCA 400 M² V.V.O. OP DE 2e VERDIEPING == HUUR VRIJ VAN BTW IS MOGELIJK == INSTAPKLAAR! == PARKEERPLAATSEN OP EIGEN...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 400 m² In units vanaf 400 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

== MARKANT EN ZEER REPRESENTATIEF KANTOORGEBOUW “WESTERTOREN” MET BINNENKORT ENERGIELABEL A == PROMINENT GELEGEN AAN DE RAND BINNENSTAD TEGENOVER WESTERHAVEN SHOPPING CENTER == OP ZICHTLOCATIE EN NABIJ DE RINGWEG == HET CENTRAAL STATION BEVINDT ZICH OP LOOPAFSTAND == BESCHIKBAAR CIRCA 400 M² V.V.O. OP DE 2e VERDIEPING == HUUR VRIJ VAN BTW IS MOGELIJK == INSTAPKLAAR! == PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN ACHTER HET KANTOORGEBOUW ==

Westerhaven 13-2, 9718 AW te Groningen.

Zeer hoogwaardige kantoorruimte in hartje Groningen in de gewilde "Westertoren". Pal tegenover het Westerhaven Shopping Center!

Op de 2e verdieping is een open en lichte solitaire kantoorvloer van circa 400 m² beschikbaar met een open vloer waar plek is voor meerdere kantooreilanden. Daarnaast zijn er diverse kantoorunits aanwezig. Keukenruimte met o.a. een ingebouwde vaatwasmachine en nog een open ruimte die geschikt is voor bijvoorbeeld een grote lunchtafel of loungehoek. Door de ramen rondom een zeer lichte en inspirerende ruimte om creatief en productief te kunnen werken. De Westertoren voldoet maximaal aan al die wensen! Op de hoger gelegen verdiepingen heeft u een prachtig en weids uitzicht!

Een unieke kans om u zich in dit representatieve object te vestigen! Het gebouw en het gehuurde beschikt over led-verlichting en beschikt binnenkort over Energielabel A!

De Westertoren telt negen verdiepingen. Medehuurders zijn bedrijven als ByYourSite, Start People, Nieuwbouw Online. Odyssey en Eezeebee. Achter het pand is een parkeerterrein. Bij de kantoorruimte op de tweede verdieping zijn 5 parkeerplaatsen bij te huren. Meer parkeerplaatsen nodig? Tegenover de Westertoren zit de openbare parkeergarage van Q-park, waar je ook parkeerplaatsen kunt huren.

Beschikbaar voor de verhuur:
2e verdieping: circa 400 m² v.v.o. + 5 parkeerplaatsen.

DE KANTOORRUIMTE IS INSTAPKLAAR! HUUR VRIJ VAN BTW IS MOGELIJK!

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen in winkel- en kantorengebied Westerhaven. De Westerhaven is de laatste jaren ontwikkeld tot echte trekpleister met vestigingen van o.a. Primark, Mediamarkt, KFC en Basic Fit.

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Centraal Station bevindt zich op loopafstand.

Per auto zeer goed bereikbaar door de nabijheid van het Emmaviaduct, welke u rechtstreeks aansluiting biedt op de A28 en A7 richting diverse uitvalswegen.

PARKEREN:
Bij het pand horen circa 25 eigen parkeerplaatsen op het achter en onder gelegen parkeerterrein. In de pal tegenover gelegen openbare parkeergarage, met circa 800 parkeerplaatsen in beheer bij Q-park, zijn eveneens parkeerplaatsen en abonnementen beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, onder meer voorzien van:

• 2 liften;
• Buitenzonwering per verdieping;
• Toiletgroepen per verdieping;
• Systeemplafonds met LED-verlichting en topkoeling of airco per verdieping;
• Intercominstallatie;
• Pantry per verdieping;
• Kabelgoten voorzien van databekabeling en elektrapunten daar waar aanwezig;
• Vloerbedekking.

Voor zover bovenstaande niet is opgenomen in de servicekosten behoort onderhoud herstel en vervanging van bovenstaande voor rekening van huurder.

het gebouw beschikt binnenkort over een energielabel A door o.a. het plaatsen van LED-verlichting, nieuwe hoogwaardige beglazing en zonnepanelen. U leest hier meer over bij Duurzaamheid.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 127,50 per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
HUUR VRIJ VAN BTW BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN!

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN:
€ 900,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.
HUUR VRIJ VAN BTW BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN!

BTW:
HUUR VRIJ VAN BTW BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN! De huurprijs wordt dan vermeerderd met het scherpe opslagtarief van 3% over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 27,50 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.
De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten.

Deze verhuurder is steeds bezig om de servicekosten zo laag mogelijk te houden. Dit begint al bij de inkoop van o.a. gas en elektra. Jaarlijks worden de contracten beoordeeld en zo nodig herzien zodat de huurder een zo laag mogelijk tarief betaald. Daarnaast spant deze verhuurder zich in om overige diensten in te kopen tegen de beste prijs zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.

LEVERINGEN EN DIENSTEN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):

• Gas, Water- en elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimten;
• Onderhoud, inspecties en periodieke controle van technische installaties;
• Verlichting algemene ruimten en buitenverlichting;
• Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten en beglazing buitenzijde;
• Verzorging van afvoer van huisvuil, containerhuur e.d.;
• Onderhoud en schoonmaak buitenterrein, groenvoorziening;
• Schoonmaak en onderhoud buitenzonwering;
• Centrale afvalverwijdering (huisvuil en oud papier), containerhuur e.d.;
• Administratiekosten van 5% over de totale kosten van leveringen en diensten en speciale voorzieningen.

INTERNETVOORZIENINGEN:
Verhuurder is thans bezig met de aanleg van extra 'Ziggo-lijnen' naar het pand. Dit biedt (toekomstige) gebruikers mogelijkheden voor snel en relatief goedkoop zakelijk internet. Informeert u bij ons kantoor naar de mogelijkheden.

DUURZAAMHEID:
De Westertoren zet in 2020 een flinke stap richting een duurzame toekomst. In de loop van het jaar krijgt het kantoorgebouw een upgrade naar energielabel A. De ramen krijgen nieuwe, hoogwaardige beglazing en ook andere onderdelen van het pand krijgen extra isolatie. De cv-pompen worden vervangen en op het dak komen zonnepanelen voor de opwekking van energie. Zo profiteert u straks van meer comfort en een lagere energierekening.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per maand of kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverlener in Kantoorhuisvesting:
Wouter Muller

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 127,50 per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 27,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar toelichting Grondig gemoderniseerd! Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 400 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 900,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 400 m² Locatie Kantorenpark, Winkelcentrum Locatie toelichting Gelegen in winkel- en kantorengebied Westerhaven. Goede aansluiting op het Julianaplein, waar de A7 (Duitsland en Friesland) en A28 (Assen/Zwolle) samenkomen, op loopafstand van het Centraal Station. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
400 m²
In units vanaf
400 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling
Turnkey
Ja
Route van naar Westerhaven 13 2, 9718 AW Groningen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring