Terug naar de resultaten
Te huur
Kalmarweg 14 3 in Groningen 9723 JG

Kalmarweg 14 3

9723 JG Groningen
Huurprijs € 625,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

== ZEER REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE VAN CA. 75 M² VVO GELEGEN OP EEMSPOORT == EIGEN VOORZIENINGEN, ZOALS PANTRY EN TOILET == KEURIG OPLEVERINGSNIVEAU == ZEER GUNSTIGE LIGGING NABIJ DE MARKO ==SCHERPE HUURPRIJS! == Kalmarweg 14-3, 9723 JG te Groningen GEHUURDE: Op bedrijventerrein 'Eemspoort', nabij de zuidelijke ringweg van Groningen, ligt deze zeer representatieve kantoorruimte. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 75 m² In units vanaf 75 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

== ZEER REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE VAN CA. 75 M² VVO GELEGEN OP EEMSPOORT == EIGEN VOORZIENINGEN, ZOALS PANTRY EN TOILET == KEURIG OPLEVERINGSNIVEAU == ZEER GUNSTIGE LIGGING NABIJ DE MARKO ==SCHERPE HUURPRIJS! ==

Kalmarweg 14-3, 9723 JG te Groningen

GEHUURDE:
Op bedrijventerrein 'Eemspoort', nabij de zuidelijke ringweg van Groningen, ligt deze zeer representatieve kantoorruimte. De kantoorruimte maakt deel uit van een bedrijfs-/kantoorunit, waarbij de eigenaar de bedrijfsruimte in gebruik heeft op de begane grond. Bij de aangeboden kantoorruimte zijn 2 parkeerplaatsen inbegrepen.

INDELING:
Eigen entree op de begane grond met trapopgang naar de eerste verdieping. Hier heeft u de beschikking over een eigen toilet, keukenblok en twee ruime kantoorunits. Totale oppervlakte circa 75 m² v.v.o.

De kantoorruimte is verder voorzien van radiatoren, zonwering en vloerbedekking en kan daarmee zo betrokken worden!

Actieve VvE, bijdrage inbegrepen. Huurprijs bedraagt slechts € 625,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen op het populaire bedrijventerrein 'Eemspoort'. De Kalmarweg bevindt zich tussen de Jeverweg, Kieler Bocht, Verlengde Bremenweg en Kattegat. Diverse bedrijven, waaronder de Makro, bevinden zich in de directe omgeving.

BEREIKBAARHEID:
Gelegen nabij de rondweg (Beneluxweg) van Groningen en de E-22/N7. In het noordwesten is er een aansluiting op de ringweg en in het zuidoosten op de A7.

PARKEREN:
Bij het gehuurde zijn 2 parkeerplaatsen inbegrepen op het voorgelegen parkeerterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd onder meer voorzien van;

• Nette pantry;
• Eigen toilet;
• Vloerbedekking;
• Raambekleding/zonwering;
• Scheidingswanden

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPRIJS:
€ 625,- per maand te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing. De kosten van de nutsbedrijven en de gemeentelijke gebruikerslasten en heffingen komen rechtstreeks voor rekening van huurder. In overleg is een andere constructie (met servicekosten) bespreekbaar.

HUURTERMIJN:
Minimale huurtermijn van 3 (drie) jaar.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur dient per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief de verschuldigde BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverleners in Bedrijfshuisvesting:
Wouter Muller
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 625,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 75 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 75 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
75 m²
In units vanaf
75 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Route van naar Kalmarweg 14 3, 9723 JG Groningen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.