Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Gorechtkade 2 in Groningen 9713 CA

Gorechtkade 2

9713 CA Groningen
Huurprijs € 495,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

== NOG EEN BESCHIKBAAR! == BTW-VRIJE HUUR MOGELIJK !!!! == GELEGEN OP STEENWORP AFSTAND VAN HET UMCG == VOORMALIG GROENE KRUIS GEBOUW == DIVERSE HUURDERS OP HET GEBIED VAN ZORG EN WELZIJN WAARONDER EEN APOTHEEK == Gorechtkade 2, 9713 CA te Groningen. Kantoor- praktijkunits gelegen in het voormalig Groene Kruis gebouw gelegen op steenworp afstand van het UMCG. In het gebouw zijn onder meer...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 82 m² In units vanaf 28 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

== NOG EEN BESCHIKBAAR! == BTW-VRIJE HUUR MOGELIJK !!!! == GELEGEN OP STEENWORP AFSTAND VAN HET UMCG == VOORMALIG GROENE KRUIS GEBOUW == DIVERSE HUURDERS OP HET GEBIED VAN ZORG EN WELZIJN WAARONDER EEN APOTHEEK ==

Gorechtkade 2, 9713 CA te Groningen.

Kantoor- praktijkunits gelegen in het voormalig Groene Kruis gebouw gelegen op steenworp afstand van het UMCG. In het gebouw zijn onder meer diverse huurders gevestigd op het gebied van zorg en welzijn waaronder ook een apotheek.

Nog een unit beschikbaar!

BTW-VRIJE HUUR BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN!!

Unit Circa m² v.v.o. Huur p.m.* Servicekosten p.m.*
Eerste verdieping
128 VERHUURD
Tweede verdieping
226 53,3 m² v.v.o. € 495,- € 200,-

*huur en servicekosten zijn te vermeerderen met BTW.
**beschikbaar eind 2019.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen in de Gorechtbuurt / Oosterparkwijk, direct achter het UMCG op nabije afstand van het centrum. Naast het gehuurde bevindt zich het Linnaeusplein, waar o.a. een Jumbo is gevestigd.

PARKEREN:
Er zijn parkeerplaatsen te huur op eigen terrein. In de omgeving bevinden zich betaalde parkeerplaats voorzieningen.

HUURPERIODE:
Vanaf 1 (één) jaar.

OPZEGTERMIJN:
Tenminste 3 (drie) maanden voor het einde van een huurtermijn.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
€ 900,- per buitenparkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten zijn opgenomen in bovengenoemd overzicht.

De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van inschatting werkelijke kosten. Verhuurder behoudt zich het recht voor, genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de service kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd.
Onderhoud, herstel en vervanging van aanwezige zaken is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

BESTEMMING:
Een kandidaat gebruiker/huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan.

BETALING:
Huur, servicekosten en BTW per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 (drie) maanden huurverplichting en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

OMZETBELASTING:
Huurder verklaart gedurende de looptijd van de huurovereenkomst voor meer dan 90% BTW- Belastbare prestaties in het gehuurde te verrichtten.
BTW-VRIJE HUUR BEHOORT ECHTER TOT DE MOGELIJKHEDEN (behoudens servicekosten). In zo‘n geval zal verhuurder een BTW compensatie ter grootte van 5% van de ‘kale‘ jaarhuur als opslag berekenen. Uitgangspunt hierbij is huur in de huidige staat.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- Alle Bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring verhuurder/eigenaar. Derhalve kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverleners in Bedrijfshuisvesting:
Wouter Muller
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 495,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 45,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 82 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 900,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 28 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
82 m²
In units vanaf
28 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
Route van naar Gorechtkade 2, 9713 CA Groningen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring