Terug naar de resultaten
Te huur
Laan Corpus Den Hoorn 102 in Groningen 9728 JR

Laan Corpus den Hoorn 102

9728 JR Groningen
Huurprijs € 125,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

== GRONINGEN ZUID OP LAAN CORPUS DEN HOORN == PROMINENTE LOCATIE NABIJ A-7 EN A-28 == GELEGEN AAN DE RAND VAN HET MARTINI ZIEKENHUIS == DIVERSE METRAGES TE HUUR VANAF 609 M² TOT 1.237 M² == RECENT GEËGALISEERDE VLOEREN == VOLDOENDE PP == EVENTUEEL MOGELIJKHEID GEBRUIK BEDRIJFSRESTAURANT == HUUR VRIJ VAN BTW MOGELIJK == Laan Corpus den Hoorn 102, 9728 JR te Groningen. Volledig gerenoveerde...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1237 m² In units vanaf 608 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

== GRONINGEN ZUID OP LAAN CORPUS DEN HOORN == PROMINENTE LOCATIE NABIJ A-7 EN A-28 == GELEGEN AAN DE RAND VAN HET MARTINI ZIEKENHUIS == DIVERSE METRAGES TE HUUR VANAF 609 M² TOT 1.237 M² == RECENT GEËGALISEERDE VLOEREN == VOLDOENDE PP == EVENTUEEL MOGELIJKHEID GEBRUIK BEDRIJFSRESTAURANT == HUUR VRIJ VAN BTW MOGELIJK ==

Laan Corpus den Hoorn 102, 9728 JR te Groningen.

Volledig gerenoveerde kantoorruimte. Gesitueerd in separaat gedeelte van het kantorencomplex Den Hoorn. Het is een carrévormig gebouw met een groot atrium. In 1968 voor de Gasunie gebouwd en in 1998 geheel door de eigenaar/belegger aan de hedendaagse eisen aangepast alsmede in de loop van de jaren verder gemoderniseerd. Er zijn diverse oppervlakten te huur. In het meest rechterdeel van dit kantorencomplex zijn thans nog twee zelfstandige kantoorverdiepingen te huur. Deze vloeren zijn recent door verhuurder verhuurklaar gemaakt waarmee de vloeren ‘casco gerenoveerd’ worden opgeleverd.
Het mede gebruik van een professionele bedrijfsrestaurant met buitenterras behoort tot de mogelijkheden! Thans zijn de volgende metrages beschikbaar:

BOUWDEEL C (energielabel D)
1e verdieping circa 609,2 m² v.v.o. + 13 pp
2e verdieping circa 628,5 m² v.v.o. + 13 pp
Totaal circa 1.237,7 m² v.v.o. + 26 pp

Het opgegeven v.v.o. metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen aan de zuidkant van Groningen. Zowel per auto als openbaar vervoer is het gebouw zeer goed bereikbaar, mede gezien de directe nabijheid van het nieuwe Martiniziekenhuis. Het kantorencomplex is gelegen tussen de A-28 richting Assen/Zwolle en A-7 richting Drachten/Amsterdam.

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer: Doordat het object is gelegen pal tegenover het martiniziekenhuis heeft het een zeer goede aansluiting met het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich recht tegenover het object. De bushalte van de Q-liner bij de A-28 bevindt zich op loopafstand.

Per auto: Het object is zeer goed bereikbaar per auto. Het ligt nabij de op en afrit van en naar de A-28. Vanaf de richting Assen/Zwolle hoeft u dus niet over of langs het Julianaplein.

PARKEREN:
Er bevinden zich circa 320 parkeerplaatsen op eigen terrein welke is voorzien van een aantal slagbomen voorzien van een kaartlezer en intercom toegangssysteem. De parkeernorm bedraagt circa 1:49.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd. Verhuurder is bereid mee te denken in een opleveringsniveau op maat!

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 125,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN:
€ 350,- per buitenparkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 30,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten. Verhuurder behoudt zich het recht voor, genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de service kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

LEVERINGEN EN DIENSTEN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):

• Gas- en elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimten;
• Waterverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimten;
• Gebruikersheffingen zoals verontreinigingsrechten etc.;
• Gemeentelijke belastingen als onroerende zaak belasting etc.
• Onderhoud en periodieke controle van verwarmings-, en/of koel- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s);
• Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten (waaronder de sanitaire groepen), liften, beglazing buitenzijde
• Alsmede zonwering, beglazing binnenzijde gemeenschappelijke ruimten, terrassen, gevels, parkeerkelder c.q. –garage en/of terrein;
• Verzorging van afvoer van huisvuil, containerhuur e.d.;
• Onderhoud/schoonmaak en vervanging buitenzonweringen;
• Onderhoud buitenterrein en groenvoorziening;
• Onderhoud van de gemeenschappelijke verlichting;
• Onderhoud en periodieke inspectie van de veiligheidsvoorzieningen;
• Assurantiepremie binnen- en buitenbeglazing gemeenschappelijke ruimten;
• Gemeentelijke gebruikersbelastingen en heffingen;
• Het uitvoeren van noodzakelijke (periodieke) beheersmaatregelen in het kader van de legionella preventie;
• De betaling van lonen, beheerskosten, belastingen en sociale lasten van personeel dat (mede) ten behoeve van het gehuurde in dienst is van verhuurder;
• Administratiekosten van 5% over de totale kosten van leveringen en diensten en speciale voorzieningen.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaat in overleg.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn van gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11 en www.bestemmingsplannen.groningen.nl

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverleners in Bedrijfshuisvesting:
Wouter Muller
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 30,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1968 Bouwjaar toelichting in 1998 gerevitaliseerd Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1237 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 320 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 350,- excl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 608 m² Locatie Kantorenpark Locatie toelichting Gelegen op zichtlocatie aan laan corpus den Hoorn in Groningen- Zuid nabij A-28 en naast het Martinizekenhuis Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Onderhoud buiten toel. van binnen modern en strak afgewerkt! Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1237 m²
In units vanaf
608 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Route van naar Laan Corpus den Hoorn 102, 9728 JR Groningen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.