Terug naar de resultaten
Verkocht
Industrieweg 22 in Bedum 9781 AC

Industrieweg 22

9781 AC Bedum
Vraagprijs € 1.200.000,- k.k. Vraagprijs € 25,- p.m² p.j. Verkocht

Omschrijving

== GROOT VOORMALIG DISTRIBUTIECENTRUM VAN CIRCA 10.000 M² == GELEGEN ONDER DE ROOK VAN GRONINGEN AAN DE RAND VAN HET INDUSTRIETERREIN TE BEDUM == IN ZIJN GEHEEL TE HUUR == DEELVERHUUR IN OVERLEG == HET GEHELE OBJECT IS EVENTUEEL OOK TE KOOP == Industrieweg 22, 9781 AC te Bedum. Op een kleinschalig industrie terrein te Bedum, op circa 12 km en circa 10 autominuten van Groningen ligt dit...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 9999 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

== GROOT VOORMALIG DISTRIBUTIECENTRUM VAN CIRCA 10.000 M² == GELEGEN ONDER DE ROOK VAN GRONINGEN AAN DE RAND VAN HET INDUSTRIETERREIN TE BEDUM == IN ZIJN GEHEEL TE HUUR == DEELVERHUUR IN OVERLEG == HET GEHELE OBJECT IS EVENTUEEL OOK TE KOOP ==

Industrieweg 22, 9781 AC te Bedum.

Op een kleinschalig industrie terrein te Bedum, op circa 12 km en circa 10 autominuten van Groningen ligt dit grootschalige bedrijfscomplex met een totale bedrijfsoppervlakte van circa 10.000 m² en gelegen op een perceel van circa 9.268 m². Dit betrof een voormalig distributiecentrum en is per direct te aanvaarden!

De verdeling van de ruimte bestaat globaal in hoofdlijnen uit circa 1.180 m² kantoor, archief en overige ruimte en circa 8.820 m² bedrijfs/distributie en overige ruimte.

De kantoorruimten in het in 2008 aangebouwde gedeelte zijn o.a. voorzien van kabelgoten, data outlets, vloerverwarming met warmtepomp en gemengd verwarming/airco systeem plafond , systeemplafonds met geïntegreerde verlichting etc. Diverse sanitaire voorzieningen aanwezig.

De bedrijfshallen/distributie centrum zijn o.a. voorzien van een betonvloer, gasheaters 8 x overheaddeur van 2,6m breed x 3m hoog en 3 x overheaddeur 3,5m breed x 3,5m hoog. De hoogte van de nok in de bedrijfshal is circa 8,8m. De vrije doorrijhoogte is circa 5,7m. Een gebouw van een zodanige grootte is niet of weinig te huur in het Noorden!

KOOP VAN HET OBJECT IS TEVENS BESPREEKBAAR!

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen aan de rand van een kleinschalig industrieterrein te Bedum.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid is goed. Vanaf noord- oostelijke ringweg in Groningen bereikt u via de N-46 in circa 10 autominuten het object!

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het object wordt opgeleverd leeg in de huidige staat ‘as is-where’ is onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen daar waar aanwezig;

- Kantoren met kabelgoten, data outlets;
- Systeemplafonds met geïntegreerde verlichting sanitaire voorzieningen;
- Gasheaters bedrijfshal;
- 8 x overheaddeur 2,6m breed x 3m hoog;
- 3 x overheaddeur 3,5m breed x 3,5m hoog;
- Vloerverwarming met warmtepomp in bouwdeel 2008;
- Gemengd verwarming/airco systeem plafond in bouwdeel 2008;
- Technische voorzieningen als perslucht, krachtstroom, vernieuwde CV- ketels, elektrakasten etc.

In overleg zijn er magazijnstellingen bij te huren!

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPRIJS:
€ 25,- per m² bij huur van het gehe object! Dat komt neer op € 250.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

KOOPPRIJS:
€ 1.200.000,- K.K., vrij van BTW.

BTW:
BTW van toepassing bij verhuur.
Bij verkoop is geen BTW van toepassing

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing. De kosten van de nutsbedrijven en de gemeentelijke gebruikerslasten en heffingen komen rechtstreeks voor rekening van huurder.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaat in overleg.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

KOOPOVEREENKOMST:
Makelaar verkoper stelt een koopovereenkomst op waarin onder andere, doch niet uitsluitend, onderstaande bepalingen worden opgenomen;

- Verkocht ‘as is- where is’
Het object wordt verkocht in de huidige staat. Koper is door verkoper, dan wel makelaar van verkoper, in de gelegenheid gesteld, alvorens tot aankoop over te gaan, alle vormen van onderzoek en recherche uit te laten voeren naar de onroerende zaak, perceel, bestemming en eventuele huurders waaronder o.a. een bouwkundig onderzoek, specialistisch onderzoek, onderzoek naar bestemming en gebruik, gemeente, milieu en/of bodemverontreiniging, betalingsmoraliteit huurders en al wat meer zij betrekking hebbende op het object en in belang van de koper.

- Informatie
Bij de gemeente of het kadaster kunt u terecht voor allerlei informatie als mogelijkheden tot (ver)bouw, bestemmingsplan, vergunningen, zakelijke rechten of plichten, erfdienstbaarheden, verontreiniging, gemeentelijke voorwaarden etc. voor zover deze niet bekend gemaakt zijn.

- Waarborgsom
Eigenaar/ verkoper verlangt een waarborgsom/ bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom uiterlijk 4 weken na ondertekening van de koopovereenkomst. De koop is pas definitief na ondertekening koopovereenkomst beide partijen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan.

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverleners in Bedrijfshuisvesting:
Wouter Muller
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 1.200.000,- kosten koper Vraagprijs € 25,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Bouwjaar toelichting 2008 Nieuw stuk bij aangebouwd Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 9999 m² Perceeloppervlakte 9268 m² Vrije hoogte 570 cm Oppervlakte kantoorruimte 1187 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Logistieke functie
Ja
Prijs
€ 25,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
8812 m²
Vrije hoogte
570 cm
Vrije overspanning
29 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
1187 m²
Aantal verdiepingen
1
Prijs
€ 25,-
Route van naar Industrieweg 22, 9781 AC Bedum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.