Terug naar de resultaten
Verhuurd
Kloosterstraat 3 in Assen 9401 KD

Kloosterstraat 3

9401 KD Assen
Vraagprijs € 760,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Kloosterstraat 3, 9401 KD te Assen: Karakteristieke en rijksmonumentale kantoor- / praktijkruimte in één van de bekendste straten van Assen gelegen in het oude historische stadscentrum van Assen direct tegenover het Drents Museum en in de directe omgeving van het Drents Archief, de Rechtbank Noord-Nederland, het Stadhuis van Assen en het Gouveneurspark op loopafstand van het onlangs geheel...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 76 m² In units vanaf 76 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Kloosterstraat 3, 9401 KD te Assen:
Karakteristieke en rijksmonumentale kantoor- / praktijkruimte in één van de bekendste straten van Assen gelegen in het oude historische stadscentrum van Assen direct tegenover het Drents Museum en in de directe omgeving van het Drents Archief, de Rechtbank Noord-Nederland, het Stadhuis van Assen en het Gouveneurspark op loopafstand van het onlangs geheel vernieuwde trein- en busstation van Assen.

Kantoor- / praktijkruimte verdeeld over twee bouwlagen ter grootte van in totaal ca. 76 m² als volgt verdeeld:
- begane grond ca. 56 m²
- 1e verdieping ca. 20 m²

Direct achter het gebouw bevindt zich een eigen binnenplaats met bergruimte / fietsenschuur welke tevens bereikbaar is via een gemeenschappelijke steeg.

Dit karakteristieke pand is een beeldbepalend onderdeel van het centrum van Assen en maakt deel uit van het beschermde stadsgezicht en is tevens rijksmonumentaal beschermd.

Het object leent zich uitstekend voor het gebruik als kantoor- / praktijkruimte voor de invulling van bijvoorbeeld een (zakelijke) dienstverlener, maatschappelijke of zorggerelateerde invulling.

*Opgegeven en/of genoemde metrages dienen als globale indicatie. Hier kunnen, nu of in de toekomst, op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend. Er zal er derhalve nimmer sprake zijn van enige verrekening(en) achteraf.

Locatie:
Gelegen in het oude historische stadscentrum van Assen direct tegenover het Drents Museum en in de directe omgeving van het Drents Archief, de Rechtbank Noord Nederland, het Stadhuis van Assen, het Gouverneurspark en direct naast Stichting Het Drentse Landschap (verhuurder) op loop-afstand van het onlangs geheel vernieuwde trein- en busstation van Assen.

Bereikbaarheid per auto:
De bereikbaarheid per auto is goed. Aan de Kloosterstraat kan niet worden geparkeerd. In de directe omgeving is parkeergelegenheid aanwezig in Parkeergarage Drents Museum en zijn er mogelijkheden om parkeerplaatsen te huren op het
parkeerterrein gelegen aan de Oostersingel / Stationsstraat.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
Uitstekend, het object ligt op steenworpafstand van het vernieuwede bus- en treinstation van Assen. In de directe omgeving
bevinden zich meerdere bushaltes.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 760,-- per maand te vermeerderen met BTW.

Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 6% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico tenaamstellingen ge- en verbruikerscontracten met de nutsbedrijven af te sluiten alsmede de gemeentelijke ge- en verbruikersheffingen en belastingen te voldoen.

Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
-pantry;
-toiletgroep;
-diverse kantoor- / spreekruimtes;
-vloerbedekking;
-verwarming middels cv-ketel en radiatoren;
- buitenruimte voorzien van bergruimte / fietsenschuur met entree aan de achterzijde.

Onderhoud, herstel en vervanging conform de algemene en eventuele bijzondere bepalingen. Door verhuurder worden op dit
moment enkele werkzaamheden uitgevoerd waaronder het plaatsen van twee binnenpuien ter plaatse van de entree om het comfort te verbeteren en de energielasten te beperken.

Bestemmingsplan:
Een kandidaat gebruiker/ huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst RO/ EZ van de gemeente Assen aan de Noordersingel 33, 9401 JW te Assen. Tel: 0592 – 36 69 11.

Huurovereenkomst:
Standaard huidige model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de van toepassing zijnde algemene bepalingen alsmede aangevuld met eventueel van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens afgegeven door het CBS (2015=100).

Huurtermijnen, betaaltermijn en wederzijdse opzegtermijn:
De huurtermijnen, betaaltermijn en wederzijdse opzegtermijn gaan in onderling overleg.

Overig:
Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging neemt u gerust contact met ons op.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 760,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1885 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 76 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 76 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
76 m²
In units vanaf
76 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Route van naar Kloosterstraat 3, 9401 KD Assen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.