Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Winkler Prinsstraat 16 in Assen 9403 AZ

Winkler Prinsstraat 16

9403 AZ Assen
Huurprijs € 3.000,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

- Zeer nette bedrijfsruimte ter grootte van circa 980 m² aangeboden! - De bedrijfshal is gelegen op het Stadsbedrijvenpark de Ketellapper aan de noordoostzijde van Assen. Op dit bedrijvenpark is een gevarieerd aanbod van voornamelijk kleine tot middelgrote bedrijven gevestigd. Het object is eenvoudig te bereiken via de hoofdontsluitingswegen Europaweg, Industrieweg en de A.H.G. Fokkerstraat...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 978 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

- Zeer nette bedrijfsruimte ter grootte van circa 980 m² aangeboden! -

De bedrijfshal is gelegen op het Stadsbedrijvenpark de Ketellapper aan de noordoostzijde van Assen. Op dit bedrijvenpark is een gevarieerd aanbod van voornamelijk kleine tot middelgrote bedrijven gevestigd.

Het object is eenvoudig te bereiken via de hoofdontsluitingswegen Europaweg, Industrieweg en de A.H.G. Fokkerstraat waardoor ook de op- en afritten van de A-28 goed en snel bereikbaar zijn.

In de nabijheid van het object bevinden zich diverse bouwmarkten zoals Karwei, Praxis en Tuinland. Daarnaast is er een tankstation en bushalte op korte afstand gelegen.

De bedrijfshal beslaat ruim 920 m², beschikt over een vrije hoogte van circa 4,10 m, betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur en wordt verwarmd middels een tweetal gasgestookte heaters.

Daarnaast beschikt de bedrijfshal over een ingebouwde kantoor-/ kantineruimte ter grootte van circa 58 m² voorzien van pantry, systeemplafond, toiletruimte en centrale verwarming.

Aan de voorzijde van het object is parkeergelegenheid voor 6 auto’s.


Bestemmingsplan:
Een kandidaat gebruiker/ huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst RO/ EZ van de gemeente Assen aan de Noordersingel 33, 9401 JW te Assen. Tel: 0592 – 36 69 11.


Huurovereenkomst:
Standaard huidige model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de van toepassing zijnde algemene bepalingen alsmede aangevuld met eventueel van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.


Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.


Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle huishoudens afgegeven door het CBS (2015=100).

Huurtermijnen, betaaltermijn en wederzijdse opzegtermijn
De huurtermijnen, betaaltermijn en wederzijdse opzegtermijn gaan in onderling overleg.


Even binnen kijken?
Voor meer informatie of een vrij- blijvende bezichtiging neemt u gerust contact met ons op.

Bezoekadres
“Tasmantoren”
Abel Tasmanplein 1
9401 AZ Assen
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 3.000,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1975 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 978 m² Vrije hoogte 410 cm Oppervlakte kantoorruimte 58 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
920 m²
Vrije hoogte
410 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
58 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Route van naar Winkler Prinsstraat 16, 9403 AZ Assen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring