Boekenrode makelaars & taxateurs Assen

Abel Tasmanplein 1
9401 AZ Assen
Tel: 0592 - 76 70 66
assen@boekenrode.nl
A.H.G. Fokkerstraat 10, 9403 AP Assen, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 35,- p.m² p.j.
A.H.G. Fokkerstraat 10 in Assen 9403 AP

Omschrijving

Uiterst royale en functionele bedrijfshal ter grootte van circa 1.800 m² verhuurbaar vloeroppervlak!

De bedrijfshal is gelegen aan de A.H.G. Fokkerstraat 10 te Assen. De toegang tot de bedrijfshal en het bijbehorende buitenterrein is gelegen aan de W.A. Scholtenstraat.

De bedrijfshal is voorzien van onder andere: lichtstraten, led-verlichting en een drietal overheaddeuren. Het buitenterrein beslaat circa 1.535 m² en is volledig af te sluiten door middel van een hek.

Vanwege de meerdere overheaddeuren en situatie ter plaatse behoort deelverhuur vanaf 400 m² v.v.o. tot de mogelijkheden.


Locatie en bereikbaarheid:
A.H.G. Fokkerstraat 10 is gelegen op het Stadsbedrijvenpark aan de Noordzijde van Assen. Gelegen op zichtlocatie aan de drukke doorgaande A.H.G. Fokkerstraat en aan de kruising met de W.A. Scholtenstraat.

In de directe omgeving bevinden zich bedrijven als Sligro, Alescon, Brezan, Automat, Scapino, autodealers en tal van zakelijke dienstverleners.

Het object is zeer gunstig gelegen tussen twee drukke verkeers-knooppunten (Industrieweg – Europaweg). De op- en afritten van Rijksweg A-28 zijn vanaf de locatie eenvoudig bereikbaar.


Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.


Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen;

- asfaltvloer
- ledverlichting
- overheaddeuren (3x)
- aanrijdbeveiliging buitengevel


Bestemmingsplan:
Een kandidaat gebruiker/ huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst RO/ EZ van de gemeente Assen aan de Noordersingel 33, 9401 JW te Assen. Tel: 0592 – 36 69 11.
E-mail: info@assen.nl en www.assen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl


Huurovereenkomst:
Standaard huidige model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de van toepassing zijnde algemene bepalingen alsmede aangevuld met eventueel van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.


Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.


Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle huishoudens afgegeven door het CBS (2015=100).


Huurtermijnen, betaaltermijn en wederzijdse opzegtermijn:
De huurtermijnen, betaaltermijn en wederzijdse opzegtermijn gaan in onderling overleg.


Even binnen kijken?
Voor meer informatie of een vrij- blijvende bezichtiging neemt u gerust contact met ons op.

Bezoekadres
“Tasmantoren”
Abel Tasmanplein 1
9401 AZ Assen
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 35,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 15,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1800 m² Vrije hoogte 500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 400 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig