Terug naar de resultaten
Te huur
Azieweg 6 in Assen 9407 TG

Azieweg 6

9407 TG Assen
Huurprijs € 4.125,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Aziëweg 6: Representatief bedrijfsobject voorzien van showroom, kantoorruimte en werkplaats gelegen op bedrijventerrein “Peelerpark”. Het gehele object meet totaal ca. 965 m² bestaande uit: Showroom ca. 285 m²; Bedrijfsruimte/werkplaats ca. 400 m² de vrije hoogte bedraagt ca. 6 meter; Kantoorruimte op de eerste etage ca. 280 m². Aan de voorzijde van het object bevinden zich de showroom en het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 965 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Aziëweg 6:

Representatief bedrijfsobject voorzien van showroom, kantoorruimte en werkplaats gelegen op bedrijventerrein “Peelerpark”. Het gehele object meet totaal ca. 965 m² bestaande uit:
Showroom ca. 285 m²;
Bedrijfsruimte/werkplaats ca. 400 m² de vrije hoogte bedraagt ca. 6 meter;
Kantoorruimte op de eerste etage ca. 280 m².

Aan de voorzijde van het object bevinden zich de showroom en het kantoor. De showroom is gelegen op de begane grond en het kantoor op de eerste etage boven de showroom. Beide ruimten zijn voorzien van airconditioning. De werkplaats bevindt zich aan de achterzijde van het object en is voorzien van een verdiepingsvloer. Alle ruimten zijn middels loopdeuren onderling met elkaar verbonden.

De showroom beschikt over een entree met elektrische schuifdeuren, het kantoor beschikt over een ruime pantry. Er is mogelijkheid deze ruimte te gebruiken als kantine. De werkplaats is voorzien van een betonvloer en een overheaddeur.


Locatie en bereikbaarheid:
Gelegen op goede zichtlocatie op het bedrijventerrein “Peelerpark” aan de Noordzijde van Assen. Vanaf de op- en afritten van Rijksweg A28 rijdt men de weg “Peelo” op. Deze brede doorgaande verkeersader maakt deel uit van de belangrijkste Noord-Zuid ontsluitingsroute door Assen.

In de directe omgeving bevinden zich kantoren, showrooms en bedrijfspanden. Zoals Perdok, Bo-Rent, Leads Jeans & Fashion hoofdkantoor, Plegt-Vos, Peugeot Nefkens, De Jong & Laan accountants en nog vele andere bedrijven. Nabij het object bevindt zich een McDonalds vestiging.

Bereikbaarheid
Het bedrijfspand is op korte afstand van een op- en afrit van de A28 gelegen en per auto uitstekend bereikbaar, op steenworp afstand bevindt zich een bushalte.


Huurprijs en servicekosten:
Op dit object zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor aansluitingen nutsvoorzieningen en het dagelijks onderhoud van het gehuurde, behoudens het onderhoud betreffende de instandhouding van de onroerende zaak. Huurder draagt zorg dat vanaf de huuringangsdatum of het eerder betrekken van het gehuurde, de tenaamstelling van de contracten met de nutsbedrijven ten name komt van de huurder. Gemeentelijke gebruikersbelastingen en heffingen zijn voor rekening van huurder.

De huurtermijnen, betaaltermijn en wederzijdse opzegtermijn gaan in onderling overleg. Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.


Bestemmingsplan:
Een kandidaat gebruiker/ huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst RO/ EZ van de gemeente Assen aan de Noordersingel 33, 9401 JW te Assen.


Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen;

- Systeemplafonds met tl-verlichting;
- Betonvloer;
- Krachtstroomaansluitingen;
- Vloerbedekking;
- Airco;
- Radiatoren;
- Twee toiletgroepen;
- Twee pantry’s;
- Geïsoleerd dak;
- Scheidingswanden.

Onderhoud, herstel en vervanging conform de algemene en eventuele bijzondere bepalingen.


Bijzonderheden:
Deze en overige informatie geldt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door de verhuurder en/of door de eigenaar. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 4.125,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 965 m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte kantoorruimte 280 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein, Kantorenpark Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco
Oppervlakte
685 m²
Vrije hoogte
600 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
280 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Azieweg 6, 9407 TG Assen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.